Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rüyamda insignia görüyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: rüyamda insignia görüyorum

Orjinal yazı sahibi: colemerik34
    2.0 cdti 130 hp elegance edition siyah bej döşeme en baz modeli cyclone v.b. sistem taktırmayı düşünmüyorum şimdilik herşeyin orjinali güzeldir bence ama sizin araçlarda görünce fikrim değişirmi bilemem
    bende extra dvd 800 var fakat keşke onun parasına 19 ınc+flexrıde alsaydım dıye hayıflanıyorum. turn-push a tav olduk desem yeri ben bır daha ınsıgnıa alacak olsam dvd800lu almam sahsen. 130 hp lere cosmo koysalar cok hos olacak sankı.
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

cosmo olsada extradan 8-10 bin vermezdim bence arabamda eksik kalacak tek yön led gündüz farı ve xenon farlar başkasını istemem zaten

ünlü bir söz geldi aklıma

ne kadar çok elektronik aksam o kadar çok arıza (ben buldum)

Yorum

ne kadar ozellık o kadar rahat 2. el satıs
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

ahhhh uykusuz geceler
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ben asla satmam benden sonra gelen kardeşlerime vericem

Yorum

Sertan bey aşağıdaki linke bakabilirmisiniz;
              InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

nickinizi çok merak ediyorum nereden geliyor ihihi her seferinde cömelirik diye okuyorum, bkz: çömelmek ihihi ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
              X