ya arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce insignia siparişi verdim temmuzun 5inde alıcaktım tabi mecburen beyaz olarak ama gönlümden siyah geçtiği için sınırları zorladım ve 15 gün daha beklerim dedim siyaha çevirttim ama vallahi gözüme uyku girmez oldu her etrafta gördüğümde içim sızlıyor nasıl bir manyaklıksa şafak saymaya başladım gel 20 temmuz gel
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
rüyamda insignia görüyorum
Collapse
X
-
Ynt: rüyamda insignia görüyorum
2 Haziranda sipariş verdim ve hala bekliyorum 1 temmuzda teslim alıcam inşallah nasıl şafak sayılır iyi bilirim her gün forumdaki arabalara bakıp iç çekiyorum ama az kaldı inşallah bende bitiricem bu hasreti Allah sabır versin diyorum çok zorrrr beklemek2.0 CDTI 160hp Cosmo+flexride şasi+ Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colemerik34teşekkürler
benim bir sorunum var aracın iç döşemesi sökülmeden nereden film yaptırabilirimInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colemerik34ya arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce insignia siparişi verdim temmuzun 5inde alıcaktım tabi mecburen beyaz olarak ama gönlümden siyah geçtiği için sınırları zorladım ve 15 gün daha beklerim dedim siyaha çevirttim ama vallahi gözüme uyku girmez oldu her etrafta gördüğümde içim sızlıyor nasıl bir manyaklıksa şafak saymaya başladım gel 20 temmuz gel
arabada neler var ? ben 3 gün beklemiştim Allahtan uzun sürmedi.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum