Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia yakıt tüketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia yakıt tüketimi

dünden beri basında elektrik motorlu araçlarla ilgili haberler var. Sanayi Bakanı açıklamış isteyen bu elektrikli motorları kendi araçlarına taktırabilecekmiş. 100km de sadece 2-3 lira yakıyormuş. Bunu yaptırmanın maliyeti 15-20 bin arasıymış .insignia editiıon 53.000+15000=68.000-tl.
    güncel liste buymuş insignia yakıt tüketimi

Ynt: insignia yakıt tüketimi

yani bu elektrikli fluence cıktı mertlık bozulacakmı ne? yani bende arabamı degıstırmek ıstıyorum ama rıskmı artık sızce fosil yakıtlı araba almak?
    2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

bizim devlet o işi yaptırmaz ekonomisini cezalar ve yakıta bağlamış bi devlet o işi yapmaz boşa heveslenmeyin derim)
      F30 Sport+

Yorum

Elektrikli araçlar yaygınlaşsın, emin olun elektriğin kw/h i benzinden pahalı olur haha
        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Elektrikli motorlar için henüz erken şu an için en büyük problen işi biten akülerin çevreye zarar vermeden yok edilmesi Akülerde kimyası gereği çevreye çok zarar veriyor benim tahminime göre en az 10 yıllık bir zaman daha var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Elektrikli motorlar için henüz erken şu an için en büyük problen işi biten akülerin çevreye zarar vermeden yok edilmesi Akülerde kimyası gereği çevreye çok zarar veriyor benim tahminime göre en az 10 yıllık bir zaman daha var

Opelde o teknolojiyi yakaladı desek 15 sene:P heheh
            F30 Sport+

Yorum

Selamlar millet.Uzun bir aradan sonra evimdeyim.Bir hafta içinde yaklaşık 2200 km yol yaptım.Güzergah önce İzmir-Bursa Gemlik araçta 3 yetişkin + 1 bebek + bagaj dolu yolculuk geceydi en yüksek sürat 120-130 km/s ve ortalama tüketim Gemliğe vardığımda 6.5 lt/100 km.Gemlikte bir gece kaldıktan sonra pazar sabahı çok erken saatte 05.00 da İstanbul yönüne yolculuğumuz devam etti.Varış noktamız İstanbul-Edirne üzerinden Bulgaristan Kırcaali oldu.İstanbul'da Fatihle görüşecektik ancak erken saatte İstanbul'dan geçtiğim için pazar sabahı rahatsız etmek istemedim.İstanbul otobanda 120-130 hızda gittim ortalamam 6.5 lt den 6.8 lt ye yükseldi.Ve bugün sabah eve dönüş başladı sabah 9 da yola çıktım araç ta tek kişiyim bagajda 50-60 kg kadar yük var.Edirne-Çanakale-İzmir yolunu ortalama 6.1 lt/100 km tüketimle tamamladım.İzmir içinde dur kalklarla beraber ortalama 6.2 lt ye yükseldi.Kapıkule sınırda depoyu fulledim 600 km yol yaptım İzmir e kadar depo yarının az altına indi.Tek depo ile 1100 km nin üzerinde menzil gördüm.PAylaşmak istedim

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                Tek depo ile 1100 km nin üzerinde menzil gördüm.
                clapclap clapclap clapclap
                dizel Fransızlara taş çıkartırsın abi
                InsigniaTEAM

Yorum

Bizim araçlar çok yakmıyor Çağrı.Sorun benzinin lt sinin 4.20 TL olması.Bulgaristanda 10.000 nüfuslu kasabada gördüğüm 4.0 TDI Audilerin,Corvetlerin,Mustangların,Amg S kasaların sayısı o kadar çokki.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

Hay maşallah. 1 depo ile 1100 km .Öndeki arabalarmı çekti seni ?

Bu ülkede fabrika verilerini tutturmak hayaldi, hükümetimizin benzin fiyat politikası sayesinde gercek oldu. ihihi

Hayaldi, gerçek oldu . ihihi
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                      Selamlar millet.Uzun bir aradan sonra evimdeyim.Bir hafta içinde yaklaşık 2200 km yol yaptım.Güzergah önce İzmir-Bursa Gemlik araçta 3 yetişkin + 1 bebek + bagaj dolu yolculuk geceydi en yüksek sürat 120-130 km/s ve ortalama tüketim Gemliğe vardığımda 6.5 lt/100 km.Gemlikte bir gece kaldıktan sonra pazar sabahı çok erken saatte 05.00 da İstanbul yönüne yolculuğumuz devam etti.Varış noktamız İstanbul-Edirne üzerinden Bulgaristan Kırcaali oldu.İstanbul'da Fatihle görüşecektik ancak erken saatte İstanbul'dan geçtiğim için pazar sabahı rahatsız etmek istemedim.İstanbul otobanda 120-130 hızda gittim ortalamam 6.5 lt den 6.8 lt ye yükseldi.Ve bugün sabah eve dönüş başladı sabah 9 da yola çıktım araç ta tek kişiyim bagajda 50-60 kg kadar yük var.Edirne-Çanakale-İzmir yolunu ortalama 6.1 lt/100 km tüketimle tamamladım.İzmir içinde dur kalklarla beraber ortalama 6.2 lt ye yükseldi.Kapıkule sınırda depoyu fulledim 600 km yol yaptım İzmir e kadar depo yarının az altına indi.Tek depo ile 1100 km nin üzerinde menzil gördüm.PAylaşmak istedim
                      Yakışır Çok yakıyor diyenlere duyurulur

Esas problem aracın gücüne kapılıp gaza basmamak ta ama bunu çoğu zaman yapamıyoruz

Yorum

Evet işte asıl mesele o... Nasıl olacak da gaza basmayacaksın. Hep karşına biri çıkıyor. Bu BMW ve AUDİ'lere ders vermekten ben bıktım. Bunlar ders almaktan bıkmadı. Bende dersimi her benzinliğe girdiğimde alıyorum Bu arada Fatih arkadaşım İskender sözümü unutmadım. Yolun Bursa'ya düşerse beklerim...
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                          Evet işte asıl mesele o... Nasıl olacak da gaza basmayacaksın. Hep karşına biri çıkıyor. Bu BMW ve AUDİ'lere ders vermekten ben bıktım. Bunlar ders almaktan bıkmadı. Bende dersimi her benzinliğe girdiğimde alıyorum Bu arada Fatih arkadaşım İskender sözümü unutmadım. Yolun Bursa'ya düşerse beklerim...
                          Teşekkürler;

Bizde sizi Aban ta bekliyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                            F30 Sport+

Yorum

turbolar trafıkte benzın dusmanı oluo

Yorum

İşleniyor...
                              X