Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sogutmalı torpido

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sogutmalı torpido

Slm arkadaşlar benim aracı 1.6 180hp edition elegance aracımda sogutmalı torpido warmı çok araştırdım fakat bi sonuca varamadım bazı sitelerde war denilmiş sizlerin bu konu hakkında bilgisini almak istiyorum şimdiden hepinize teşekürler

Ynt: Sogutmalı torpido

Maalesef yok.

Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
    Slm arkadaşlar benim aracı 1.6 180hp edition elegance aracımda sogutmalı torpido warmı çok araştırdım fakat bi sonuca varamadım bazı sitelerde war denilmiş sizlerin bu konu hakkında bilgisini almak istiyorum şimdiden hepinize teşekürler
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

katmayı unutmuşlar

Yorum

Yorum

soğutmalı torpidonun hiç bir espriside yok zaten çalışma prensibi siz klimayı actığınız zaman soğuk havs verilmeye başlandığında bu hava kanallarından biride torpidonun içine klimadan gelen soğuk havayı üflüyor araç stop halde iken veya klims kapalı iken bi fonksiyonu kalmıyor gereksiz bence yani

Yorum

maalesef yok, olsa bile emre kardeşimin dediği gibi hiç bi esprisi yok, daha önce passattan deneyimim; torpidoya havalandırma hortumlarından ince bi boruyla ek yapmişlar, ucunuda torpidoya uzatmışlar, klima çalışınca torpidoyada soğuk hava gelmekte ama sistem yeterli soğutmayı sağlayamamaktaydı....

Yorum

ben Vectra C de kullanıyordum yaw o kadarda gereksiz değil ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

yaz aylarında şu araba buzdolaplarından kullanmayı planlıyorum bazı şeyleri içine koymak için acaba aküye zarar verırmı ki.
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri

vectra c de varmıydı çağrı, 3 tane eskittim hiç dikkatimi çekmedi, bi tek passatta ilgimi çekmişti....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    insigniada işler değişiyor zaten aracın çekişini çok düşürüyor klima birde rölantide bile benim arac 0.8 lt civarı yakarken klima acık rölantide 1.4 lt lere çıkıyor klimayı kullanmadıktan sonra hiç bir anlam ifade etmeyen bişey yerine küçük araç içi soğutucu almak daha mantıklı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      vectra c de varmıydı çağrı, 3 tane eskittim hiç dikkatimi çekmedi, bi tek passatta ilgimi çekmişti....
                      C2 comfortta vardı
                      InsigniaTEAM

Yorum

Arka koltugun ortasina orjinal mini sogutucusu aksesuari var isteyenler servisten sorabilirler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bencede çok gerekli bir donanım değil ama benim gibi yaz aylarında uzun yolculuk yapanlar için portatif olan mini soğutucular daha elzem.açıkçası araçla beraber alacağım ilk aksesuarlar karter koruma,bagaj havuzu,çocuk koltuğu,araç içi mini buzdolabı.

hazır bahsi geçmişken,yukarıda saydığım aksesuarların öncelikle orjinallerinin,sonrasında yan sanayilerinin fiyatlarını bilen var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                            bencede çok gerekli bir donanım değil ama benim gibi yaz aylarında uzun yolculuk yapanlar için portatif olan mini soğutucular daha elzem.açıkçası araçla beraber alacağım ilk aksesuarlar karter koruma,bagaj havuzu,çocuk koltuğu,araç içi mini buzdolabı.

hazır bahsi geçmişken,yukarıda saydığım aksesuarların öncelikle orjinallerinin,sonrasında yan sanayilerinin fiyatlarını bilen var mı?

karter koruma 150 lira, bagaj havuzu 70 lira, diğerlerini bilmiyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                              yaz aylarında şu araba buzdolaplarından kullanmayı planlıyorum bazı şeyleri içine koymak için acaba aküye zarar verırmı ki.
                              abi zaten bizim araçlarda 12v mu ne soketleri var.arkada filan laptop çalıştırmak vs. için.ondan bi zararı olacağını sanmam..

Yorum

İşleniyor...
                              X