Slm arkadaşlar benim aracı 1.6 180hp edition elegance aracımda sogutmalı torpido warmı çok araştırdım fakat bi sonuca varamadım bazı sitelerde war denilmiş sizlerin bu konu hakkında bilgisini almak istiyorum şimdiden hepinize teşekürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sogutmalı torpido
Collapse
X
-
Ynt: Sogutmalı torpido
Maalesef yok.
Orjinal yazı sahibi: swettyboyemreSlm arkadaşlar benim aracı 1.6 180hp edition elegance aracımda sogutmalı torpido warmı çok araştırdım fakat bi sonuca varamadım bazı sitelerde war denilmiş sizlerin bu konu hakkında bilgisini almak istiyorum şimdiden hepinize teşekürler2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
soğutmalı torpidonun hiç bir espriside yok zaten çalışma prensibi siz klimayı actığınız zaman soğuk havs verilmeye başlandığında bu hava kanallarından biride torpidonun içine klimadan gelen soğuk havayı üflüyor araç stop halde iken veya klims kapalı iken bi fonksiyonu kalmıyor gereksiz bence yani
Yorum
-
maalesef yok, olsa bile emre kardeşimin dediği gibi hiç bi esprisi yok, daha önce passattan deneyimim; torpidoya havalandırma hortumlarından ince bi boruyla ek yapmişlar, ucunuda torpidoya uzatmışlar, klima çalışınca torpidoyada soğuk hava gelmekte ama sistem yeterli soğutmayı sağlayamamaktaydı....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriben Vectra C de kullanıyordum yaw o kadarda gereksiz değil ihihi
Yorum
-
bencede çok gerekli bir donanım değil ama benim gibi yaz aylarında uzun yolculuk yapanlar için portatif olan mini soğutucular daha elzem.açıkçası araçla beraber alacağım ilk aksesuarlar karter koruma,bagaj havuzu,çocuk koltuğu,araç içi mini buzdolabı.
hazır bahsi geçmişken,yukarıda saydığım aksesuarların öncelikle orjinallerinin,sonrasında yan sanayilerinin fiyatlarını bilen var mı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 06METİNbencede çok gerekli bir donanım değil ama benim gibi yaz aylarında uzun yolculuk yapanlar için portatif olan mini soğutucular daha elzem.açıkçası araçla beraber alacağım ilk aksesuarlar karter koruma,bagaj havuzu,çocuk koltuğu,araç içi mini buzdolabı.
hazır bahsi geçmişken,yukarıda saydığım aksesuarların öncelikle orjinallerinin,sonrasında yan sanayilerinin fiyatlarını bilen var mı?
karter koruma 150 lira, bagaj havuzu 70 lira, diğerlerini bilmiyorum....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosyaz aylarında şu araba buzdolaplarından kullanmayı planlıyorum bazı şeyleri içine koymak için acaba aküye zarar verırmı ki.
Yorum
Yorum