http://www.egmcartech.com/2011/06/16...-u-s-as-buick/ opel insignia konsepti üzerine suv yapacakmış haberiniz olsun...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OPEL İNSİGNİA SUV...!!!
Collapse
X
-
Ynt: OPEL İNSİGNİA SUV...!!!
Bence herşeyi tanıdında bırakmak en güzeli.tek bi kasa üzerinden suv, tek kapı spor otomobil vs. yapmak markanın o yüzünü eskitir.İnsignia'yı yaptın tuttu diye herşeydede kullanmak olmaz..
Yorum
-
Diğer markalar mesela BMW yada VW, bir araç için tasarladığı yeni yüzü tüm modellerinde boyutlarını değiştirerek kullanıyor, opelde aynı yolda yani insignia'nın ışığında devam edebilir X6 gibi coupe tarzında bir insignia suv bence harika olur..*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Bu modelin çzizm bir artkadaşımız tarafından yapıldı.Diğer modeller kısmında vardı.Ve mükemmel olmuştu.Hatta bu çizmin telif hakkını al demiştik ve opele gönderilmişti diye hatırlıyorum.Hatta yorumlarımızda bu araç yapılırsa millet sıraya gfirer ve diğerleri nal toplar demiştik......
Yorum
-
yapılacağını sanmıyorum eğer bu haberi gerçekten GM yada Opel duyurduysa tamamen nabız yoklamak için çıkarmışlardır. çünkü malum Insignia ST'de Q7 havası var ve çoğu insan ST piyasaya çıktığında böyle bir suv olması konusunda olumlu düşünceler belirtmişti
Orjinal yazı sahibi: cekYBence herşeyi tanıdında bırakmak en güzeli.tek bi kasa üzerinden suv, tek kapı spor otomobil vs. yapmak markanın o yüzünü eskitir.İnsignia'yı yaptın tuttu diye herşeydede kullanmak olmaz..InsigniaTEAM
Yorum
-
Aslında tembellik değilde maaliyet'i düşürmek belki amaçları.
Örneğin aynı fardan 1 milyon üretmek mi yoksa 300,000 mı üretmek daha az maliyetli. Kalıp seri üretim süreçleri kısalıyor. Parçaya daha iyi yoğunlaşıp daha az defo ile üretilmesi ve dolayısıyle daha kaliteli seri üretim söz konusu. Ama tabi isin birde tasarım tarafına bakmak lazım. Mesela bazı markalarda tüm modelleri birbirenw benziyor ama bir taraftan firmanın kendi çizgisine olan güvenini arttırıyor yanında birde akılda kalıcılık artıyor. Uzaktan bu markanın herhangi bir modeli gördüğünüzde, -Evet bu o araç diye beynimizde kalıba oturuveriyor.
Prestiji yakaladıysaıiz da ticari dğgeri yüksek oluyor. Temel strateji bu olmalı.
Biraz uzattım ama düşüncelerimi paylaşamadann edemedim .Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
Yorum