Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti 160 as aldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 cdti 160 as aldım

Opel atm de ön arka disk ve balataları, ayrıca sol abs sensörünü değiştirdim.Sorun kalmadı. srk

Aracın ortalama yakıt tüketimi sürekli 10 litre gösteriyor.Ne azalıyor ne artıyor, vites değiştirme devri yaklaşık 3000.

Sizce bu yakıt tüketimi normal mi, yok sa fazla mı?

Yorum

dızelı bılemem de bana gore cok ıyı 10 ya benm kı 12.9

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın....

Yorum

Teşekkür ederim

Yorum

yakıt tüketiminiz normal hatta 1-2 litre az gibi) yapılan işlemler ücretlimi oldu???
            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Abs sorununuz balatalar bittiği içindir diyecektim zaten siz de değiştirmisiniz. Balatalar bittiğinde uyarı verecek alana yaklaştığında sensör hemen cevap verir.Bu arada aramıza hoşgeldiniz.Organizasyonlarımızda hatta abanta bekeriz.saygılar sevgiler.....

Yorum

Yalnız araba dizel? Dizel arabada ben 8,5- 9 litre gibi bekliyordum. :/

Evet bütün parçaları malesef para ile değiştirdim, çünkü beşinci ayda garantisi bitmiş aracın.

Sensörü işçilikle beraber 140 tl ye, balata disk setini de işçilikle 1445 tl ye değiştirdim.

Yorum

Aynı arabadan bende var, 2010 model 17 bin km de. Kışın klima yokken 8.0-8.5 yakıyor, yazın 9 a dayanıyor. Üstelik paso iş giriş çıkış saatlerinde köprü geçerek adım adım kullanıyorum. Çılgınlar gibi yarış yapıp arabayı kanırtmasam da hangi şeritte gidiyorsam öndeki tamponu görmezsem rahat etmem. Ortalamayı bir tek haftasonları daha tenha trafikte yapılan 100-120 km aşağıya çeker diyeceğim. Belki bir kontrol edilmesine fayda vardır.
                  2.0 cdti 160 hp AS

Yorum

yakıt tüketimi 10 litre? eğer cok sıkıştırmıyorsanız bu deger bana cok geld.i benzinlisi 10-11 lt yakıyor, o zaman ben ne anladım dizelden :/
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

welcome
                      Güle güle kullanın.. 10 lt fazlamı sorusuna ben cevap vereyim eğer sürekli depar halinde kullanırsanız 11 lt bile yakarsınız sakin kullan ımda 5.5 lt ye kadar düşürebilirsiniz bu benim araç içindi yani manuel vitesli sizinkiside 1. 2 lt fazla olsun bundan ....
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

İşleniyor...
                      X