Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti 160 as aldım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 cdti 160 as aldım

Arkadaşlar merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi, 2009 model 2.0 cdti cosmo as 160 bg füme renkli bir İnsignia aldım. Araç 89.000
    km de ve fiyatı de 64.500 TL.Araçta dvd navi yok, cdc 400 var.

Aracı aldığım kişi insigniateam üyesi olduğunu söyledi, İsmi Emre Demir.Belki tanıyanı vardır diye yazdım ismini.Arabayı
    bakımlarını yaptırdığı Zeytinburnu Opel Balkan da ekspertize soktuk, ön tampon değişmiş ve sağ iki kapıda boya var. Onun haricinde motor veya şanzımanda kayıtlara geçen bir problemi yok.

Aracın kullanımı genel olarak keyifli, vites geçişleri sarsıntısız ve akıcı.
    Arabayı aldığım kişi Şanzıman yağını değiştirmem gerektiğini ,onun haricinde bir bakım yapamaya gerek olamdığını söyledi. Şanzıman yağının da sekiz litrelik bölümünü değiştirsem yeterliymiş. İşte bu konu benim kafamı karıştırdı alala

Ayrıca arabada o gün servise soktuğumuzda abs arıza ışığı yanıyordu ve bana sağ tekerdeki abs sensörünü değiştirdim, şimdi de sol ön tekerdeki abs sensörünün değişmesi gerekiyor, yaklaşık 80-100 lira mesrafı var dedi. O gün fazla vaktimiz olmadığı için üzerinde duramadım. Arabayı aldıktan sonra , göstergelerin ortasında esp servis işareti görünüyor ve servise gidin diye uyarı çıkıyor. An itibarı ile abs devre dışı ve muhtemelen de esp de devre dışıdır . Sizce ne gibi bir arıza vardır ve ne kadara mal olur?
    Yer olarak Pendik teyim.Aracın garantisi bitmiş, aracı servis olarak Atm -Gedizler- Erpaş tan birine mi, yok sa eski aracım vectra yı götürdüğüm Pendik sanayideki Opel Genç özel servise mi götüreyim

Son olarak şunu sormak istiyorum; Youtube deki bazı videolarda göstergelerin ortasındaki bilgi ekranında aracın o anki hızı dijital olarak görünüyordu, ben bunu bir türlü menüden yapamadım, acaba bu özellik benim aracımda yok mu, var sa nasıl yapabilirim?
    Şİmdilik soracaklarım bu kadar.Bana sorularımda yardımcı olursanız sevinirim...
    Saygılarımla...

Ynt: 2.0 cdti 160 as aldım

insignialar vectra veya astra gibi değildir o sebeple arıza durumlardında mutlaka yetkili servise gidin ama periyodik bakımlar(yağlar filtreler gibi) durumlarda garantisi bitmiş aracınızı özel servise sokabilirsiniz,şanzıman yağınında tamamen değiştirin 8 litresi gibi bir iş olmaz

servisler çoğu durumda abartılı işler yapabilir bu sebeple odak opelde burak bey var sitemizin dostlarından ona gidin ne gerek var neye gerek yok belirlerler hemde ekstra indirim sağlar. digital hız ise soldaki kolun ortasından aşağı yukarı özellikler var orda her hareketinizde bi sistem gelir sırayla bakın görüceksiniz kesin. hayırlı olsun bu arada
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Hayırlı olsun;

Sol taraftaki sinyal kolunun üzerindeki silindir şeklindeki çevirmeli butonla geçiş yapıyorsunuz anlık,ortlama,yakıt menzili vs.. derken hız da geliyor bütün araçlarda var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hayırlı uğurlu olsun

Yorum

öncelikle aracınız hayırlı olsun,ben de Pendik-kurtköyde ikamet ediyorum,Erpaşa hic gitmeyin,cok ilgisiz ve ukelalar,Atm cok güzel servis, cok başlarını agrıtsam da,ilgiyle dinliyorlar,göstergeyi sol sinyal kolu üzerinde menü tuşu var ona basın sonra koldaki kolcakı cevirin ekrana hangi bilgiyi görüntülemek isterseniz cıkar.
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
            öncelikle aracınız hayırlı olsun,ben de Pendik-kurtköyde ikamet ediyorum,Erpaşa hic gitmeyin,cok ilgisiz ve ukelalar,Atm cok güzel servis, cok başlarını agrıtsam da,ilgiyle dinliyorlar,göstergeyi sol sinyal kolu üzerinde menü tuşu var ona basın sonra koldaki kolcakı cevirin ekrana hangi bilgiyi görüntülemek isterseniz cıkar.
            Menu seçeneklerinde hız limiti , Yağ ölçümü gibi ifadeler varsa o zaman Menuye basın yoksa normal devam edin

Yorum

Cevaplarınız için teşekkürler.
              Abs arızası için opel atm ye gideceğim .
              Sizce bu arıza büyük bir şey midir? Biraz pimpiriklendim de
              Arabayı ilk aldığım gün 90 derece bir viraja biraz sert girdim , araba önden kayma eğilimi gösterdi ama ayağımı gazdan çekip hafif fren yapınca toparladı.Bazen de frene basınca sol taraftan hafif uğultu tarzı bir ses geliyor.Umarım başım ağrımaz...

Yorum

hayırlı olsun, keyifli sürüşler....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cncplasma
                  Cevaplarınız için teşekkürler.
                  Abs arızası için opel atm ye gideceğim .
                  Sizce bu arıza büyük bir şey midir? Biraz pimpiriklendim de
                  Arabayı ilk aldığım gün 90 derece bir viraja biraz sert girdim , araba önden kayma eğilimi gösterdi ama ayağımı gazdan çekip hafif fren yapınca toparladı.Bazen de frene basınca sol taraftan hafif uğultu tarzı bir ses geliyor.Umarım başım ağrımaz...
                  Abs ışığı durup durukken yanıp sönüyorsa evet sensör problemi olabilir ama sürekli yanıyorsa Abs ile ilgili bir sorun olduğunu söylüyor ama bunun en doğrusu güvendiğiniz bir servise danışmanız frendeki kayma eğilimleri aracını hızı yolun durumu sürücünün pilotajına göre değişir dediğiniz gibi şeyler olabilrde olmayabilirde bunu anca canlısında anlaşılır

Genel olarak araçlarımız gerçekten çok güzel.

Yorum

hayırlı olsun guzel secım
                    2.0 cdti hem ınsıgnıa komforu hem dızel olusu super

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun,hoşgeldiniz forumumuza..
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun,Keyifli forumlar..

Yorum

Hayirli olsun. Hosgeldiniz.
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

tüm arkadaşların hayırlı olsun dileklerine teşekkür ederim

Yorum

yeni aracınız hayırlı olsun abs sistemi arızalı oldugu için esp kendini pasif konuma almış olabilir bu yüzden araba savrulma gereksiniminde bulunur abs işini halledip birde öyle deneyin kayma olmaması lazım .birde yagın %80 değiştirin diye bişe olmaz gidin bütün yagını suyunu filtreleri değiştirin kafanız rahat olur
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X