Dostlar galeride insignia cosmo 2009 model 16.000 de araç var hatasız 50.000 e kapatabilirim navi falan yok araçta nehir gri ne dersiniz uygun mudur fiyat?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ben de insignialanabilirim :)
Collapse
X
-
Ynt: Ben de insignialanabilirim
Orjinal yazı sahibi: avcı65Bakalım kardeşim senin arabayı da görüyorum benim oğlan sokullu lisesinde satılık astram var satarsam eğer alıcam allah kısmet ederse
kısmet olsada oğlun ve senlede bi buluşmada tanışmak isteriz
Yorum
-
İlanımın linki budur arkadaşlar aracım şuan 6000 kmdir gerçekten çok temiz insignia istediğim için satıyorum astra 111.yıl easytronic metro mavi pazarlık payı var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avcı65İlanımın linki budur arkadaşlar aracım şuan 6000 kmdir gerçekten çok temiz insignia istediğim için satıyorum astra 111.yıl easytronic metro mavi pazarlık payı var
Yorum
-
Mete oğlumun adı benim adım Ergun tamam ilanı hallediyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avcı65
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: avcı65
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avcı65Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: avcı65
Olsun senin oğlanda üye olsun Mete kardeşimiz Abant buluşmasınada katılın gercekten mutlu oluruz
Yorum
-
İnşallah bugün 508e baktım pek tad vermedi açıkçası adamlara insignia alıcam dedim adamlar 508 1.6 turbo otomatik vites + 17 inç allure jantı+ sedefli beyaz + deri koltuk 64.000 ve de 1250 liralık benzin teklif ettiler
Yorum
Yorum