Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Marka Cep Telefonu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Hangi Marka Cep Telefonu ?

Bir kaç aydır LG G3 kullanıyorum ve fiyat/performans ikilisi göz önüne alındığında ilk 3'te olabilecek bir telefon.

Orjinal yazı sahibi: Hasan
    Ben de Zenfone 2'yi takipteyim şu an Türkiye'ye gelir gelmez fiyatının beklenildiği gibi 900-1100 TL arası olması durumunda alacağım inşallah
    Hasan abi, ben de senin gibi merak ediyorum Zenfone 2, tasarımları LG G3 ile yakın ama Asus, Qualcomm yerine Intel kullanıyor bir de Zenfone 2 biraz daha büyük ama ekran inc olarak ikiside 5.5 ek olarak çözünürlük olarakta biraz geride ama ram olarak daha iyi eğer alırsan görüşlerini paylaşırsın abi

Tavsiyem LG G3

Yorum

Çift hatlı kaliteli telefon sayısı az, onun dışında özellikleri samsung veya lg'den falan çok da iyi değil. Fazlası da yok eksiği de, tek eksiği!!! fiyatı gibi.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rae
        Bir kaç aydır LG G3 kullanıyorum ve fiyat/performans ikilisi göz önüne alındığında ilk 3'te olabilecek bir telefon.

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Ben de Zenfone 2'yi takipteyim şu an Türkiye'ye gelir gelmez fiyatının beklenildiği gibi 900-1100 TL arası olması durumunda alacağım inşallah
        Hasan abi, ben de senin gibi merak ediyorum Zenfone 2, tasarımları LG G3 ile yakın ama Asus, Qualcomm yerine Intel kullanıyor bir de Zenfone 2 biraz daha büyük ama ekran inc olarak ikiside 5.5 ek olarak çözünürlük olarakta biraz geride ama ram olarak daha iyi eğer alırsan görüşlerini paylaşırsın abi

Tavsiyem LG G3
        Hüdai vallahi geçen bir arkadaşım LG G3 aldı çok da memnun ben fiyatlarına baktığımda 1600 1700 civarında oynuyordu Asus alabilmek için tek umudum 1000 civarı olması, hem G3 le Asusun özellikleri dediğin gibi çok yakın ve tasarımı da benzediği için düşünüyorum. Daha doğrusu şu an bende Galaxy S3 var ve illallah ettirdi yavaşlığıyla artık yenilemek lazım.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

HTc one m7 kullanıp da dvd800 e rehberini kaydeden var mı ?
          2011 1.6T cosmo +sunroff+afl+dvd800

Yorum

Telefon note 3
            Araba a3 ve bmw 3
            F30 Sport+

Yorum

Zenfone 2 biraz fos galiba.
              Ben Lenovo p780 aldım. 500 liraya aldım (çin sitelerinde daha ucuz galiba ama uğraşmak istemedim)
              İşe yaramazsa da kurcalarım dedim. 1 aydır kurcalayıp duruyorum rom falan atıyorum. Telefondan çok anlamam ama cihaz telefon olarak idare eder. 1 GB rami var dahili depolama düşük. Fotoğraf kalitesi iyi değil. Ama pili 4000mah uzun süre gidebiliyor.

Bu ara Lenovo piyasaya girmeye başlamış. P70 modeli var. P780'e göre özellikleri daha iyi ama bazı sorunları olduğu söylenyor. Ama fiyat olarak uygun. Biraz daha bekleyip kullanıcıların geri dönüşlerine göre bunu alabilirim.

Özellikleri:
              http://www.gsmarena.com/lenovo_p70-7063.php

MediaMarkt da satışa çıkmış.
              http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pro...tml?langId=-14
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Zenfone 2'nin fiyatı biraz yüksek oldu sanırım, ama yine de şu an piyasadaki en iyi özelliklere sahip telefonlardan biri

Yorum

Huawei mate ,7 ve p7
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Telefon konusu görünce tüylerim diken diken oldu angry
                    İlerleyen günlerde başımdan geçenleri yazacağım foruma
                    InsigniaTEAM

Yorum

YAZ YAZ YAZ

Yorum

İphone6 iyidir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          Telefon konusu görünce tüylerim diken diken oldu angry
                          İlerleyen günlerde başımdan geçenleri yazacağım foruma
                          .
                          Cagri ve htc hikayeleri diye baslik mi acsan haha haha oleyy

Yorum

nokia 5110
                            nokia 3310
                            nokia 1100
                            nokia 7610
                            nokia 6303
                            nokia x6
                            nokia lumia 925
                            şu anda
                            nokia lumia 930

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

iPhone candir
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Samsung iyidir...)) iki sene kullan at cöpe..) biraz kullanmaya bagli tabi omrü ama akıllı telefonların belirli bir süresi var hangisi olursa olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                                X