Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Marka Cep Telefonu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Hangi Marka Cep Telefonu ?

Gio'yu almadan önce HTC Desire Z'yi araştırmıştım.Yandan klavyeli filan.Bi kaç yerde uzun müddette klavye kısmı sallanmaya başlıyor gibi yorumlar okudum.Daha ucuz olan tamamı dokunmatik GİO'yu aldım.Birde asıl amaç ekranın dokunmaktik olması ve Android'e geçmek olunca.Bi kaç gece araştırdıktan sonra aldım.

Yorum

Konu güncel

Yorum

blackberry 9780 bold
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

İphone 4. İyiki var ^^
          Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

ıphone 4s harıka cıhaz

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

1- BT ile dosya transferi yok.(JB ile 10$ karşılığında mümkün)
              2- 3G görüşme yok.(Sadece Iphone4 ile Iphone4 arasında FaceTime var. Sadece wifi ile)
              3- Sesle arama yok.(Aslında var ama alışık olmadığımız ve Türkçe için uygun olmayan cinsten)
              4- MP3'leri zil sesi yapma yok.(Sadece 30sn olarak sınırladığınız ve iphone ses formatına dönüştürdüğünüz sesleri kullanabilirsiniz.)
              5- Flash desteği yok. Yani Application'ı olmayan video sitelerinden video izlemeniz mümkün değil.
              6- Rehberinize kadar birçok şeyi sadece itunes aracılığı ile yedekleyebilir ve buradan kontrol edebilirsiniz. Başka alternatifler olsada çok kullanışlı değiller.
              7- Olmadık bir yerde telefonunuzun şarjı bitti diyelim kartınızı diğer normal telefonlarda kullanmanız zor. Yedek batarya takmak gibi bir lüksünüzde olmayacaktır. Ayrıca isim listeleriniz sadece telefonda saklı.(Karı çıkarmak içinde yanınızda kesinlikle iğne ve ya ataç tarzı birşey bulundurmalısınız.)

Bu yazdıklarım dışında diğer telefonlardan eksiği yok. Burada 7 tane eksik var ama çok daha fazla artıları var. Ben bu eksiklere rağmen iyiki almışım diyorum.

Şimdi hala diyorum ki başka bir telefon daha kullanamam heralde. Bundan sonraki telefonumda iphone(X) bir model olur.
              2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
              2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

hala aynı nokia n86

Yorum

5'i çıkana kadar iphone 4...

Yorum

e 72 ama hiç sevemedim alışamadım
                    2015 leon fr

Yorum

Asus dizüstü bilgisayardan memnun kalmam sebebiyle ihtiyaç olunca cep telefonunu denemek istedim. Asus Zenfone 6 aldım, yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, çok memnun kaldım, gayet kaliteli çıktı; çift hatlı, android işletim sistemli ve fiyatı da oldukça uygun. Tavsiye edilir; 799 TL
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Pil durumu nasıl gidiyor?
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Yaklaşık 1,5 gün, yoğun kullanan biriyim, oldukça görüşme yaparım ve işim gereği fotoğraf çekerim. Bu arada çekim kalitesi de mükemmel (onu yazmayı unutmuşum)

Yorum

İyiymiş. Bende s4 mini var. Daha önce Iphone4s vardı.Pili hep olmayacak yerde yolda bırakmaya başladıydı s4 miniyi alıp onu kıza verdim. Androide alışmak zor oldu ama yavaş yavaş alıştık. Tek hoşuma gitmeyen ıvır zıvır bir sürü şey yüklenmesi. Pili de daha uzun süre gidiyor. Bizim hanım teknoloji özürlü, hala akılsız bir telefonu var ama pili 1 hafta gidiyor. Ona şöyle pil sıkıntısı yaşamayacağı bir şey (pahalı olmayan tabi) bir şey olsa alacağım ama ne o istiyor ne ben arıyorum Böyle denk gelirse ilgimi çekiyor o yüzden sordum.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ben de bir reklamını gördüm, nette birkaç yerde forumlarda vs yorumları okudum, ertesi gün benim sıpalardan biri eşimin telefonunu kırınca yeni aldığım samsung note 4'ü eşime hediye!!! ettim, hemen koşup bu telefonu aldım. kalite algısı (telefonun görüntüsü-dokunuşu) note 4'den daha iyi gibi geldi bana. Eşim kaça aldın sen bana 2.000 liralık telefonu verip kendine 800 liralık telefon almazsın dedi Fiyatına o da inanmadı hatta hissettim ki ona verdiğim telefondan daha fazla hoşuna gitti.

Yorum

Ben de Zenfone 2'yi takipteyim şu an Türkiye'ye gelir gelmez fiyatının beklenildiği gibi 900-1100 TL arası olması durumunda alacağım inşallah
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X