Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Marka Cep Telefonu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hangi Marka Cep Telefonu ?

bir de windows mobile 7'i görüp test etmekte fayda var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      Ne insignia'dan vazgeçerim,nede Iphone'den...
      +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

iphone 3 kullandım beğnmemiştim şimdi 2-3 uygulama için 32 gb iphone 4 aldım fena değil ama explorer olarak çok eksik yine bakalım şimdilik n8 den çok üstün birşey göremedim n8 in kamera ve video özellikleri ise iphone'dan çok üstün hala
        N8
        iphone 4
        8800 sirocco
        ara sıra nostalji 7610

Yorum

Samsung Galaxy Gio alıyorum bugün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
            Samsung Galaxy Gio alıyorum bugün
            Hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sağol abi.Nokia n82'den android'e geçiyorum artık Uygulamaları vs. çok hoşuma gidiyor onların.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                Sağol abi.Nokia n82'den android'e geçiyorum artık Uygulamaları vs. çok hoşuma gidiyor onların.
                Androide giriş için güzel bir telefon Bende Galaxy S1 var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gio'nun kötü tarafı olarak kamerası, flaşı ve adobe flash desteği olmamamsı.kamera ve flaş harici adobe flash olayını Skyfire ile çözerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                    iphone 3 kullandım beğnmemiştim şimdi 2-3 uygulama için 32 gb iphone 4 aldım fena değil ama explorer olarak çok eksik yine bakalım şimdilik n8 den çok üstün birşey göremedim n8 in kamera ve video özellikleri ise iphone'dan çok üstün hala
                    N8
                    iphone 4
                    8800 sirocco
                    ara sıra nostalji 7610
                    7610 Bence çok çok ayrı bir telefon abi tasarımı insignia gibi farklı ilk çıktığı ay almıştık
                    2016 w205 AMG

Yorum

• Ynt: Hangi Marka Cep Telefonu ?

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                      7610 Bence çok çok ayrı bir telefon abi tasarımı insignia gibi farklı ilk çıktığı ay almıştık
                      nokia 7650, 3650 telefon tarihinde çığır açtılar denebilir 7610'da bunlardan sonra epey popülerdi takip ettiğim kadarıyla
                      InsigniaTEAM

Yorum

6600 var bide

Yorum

Bende Nokia E72 kullaniyordum, ancak ekrani cok kucuk, onun yerine turkcelle iphone 4 kontrati imzaladim birkacgune elimde..
                          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Nokia N95 8Gb'i tüm fonksiyonlarıyla ve cracklenmiş olarak kullanıyordum. 3 sene önce İphone 3Gs ile tereddütle başladım. Şu an İphone4 var. Os işletim sistemi gerçekten çok farklı ve pek çok program var.
                            [center]
                            2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: goday
                              Nokia N95 8Gb'i tüm fonksiyonlarıyla ve cracklenmiş olarak kullanıyordum.
                              Bende N82'yi kırmıştım.2,5 sene kullandım o şekilde.Android'e geçiş yaptım.Acayip hoşuma gitti.Elimden düşmüyor telefon

Yorum

telefon işinde aktif olarak çalışan tanıdıklarımın dilinden düşmeyen telefon kesinlikle HTC.şuanda aldığı parayı en çok hakeden telefon olarak söyleniyo

Yorum

İşleniyor...
                                X