iphone 3 kullandım beğnmemiştim şimdi 2-3 uygulama için 32 gb iphone 4 aldım fena değil ama explorer olarak çok eksik yine bakalım şimdilik n8 den çok üstün birşey göremedim n8 in kamera ve video özellikleri ise iphone'dan çok üstün hala
N8
iphone 4
8800 sirocco
ara sıra nostalji 7610
iphone 3 kullandım beğnmemiştim şimdi 2-3 uygulama için 32 gb iphone 4 aldım fena değil ama explorer olarak çok eksik yine bakalım şimdilik n8 den çok üstün birşey göremedim n8 in kamera ve video özellikleri ise iphone'dan çok üstün hala
N8
iphone 4
8800 sirocco
ara sıra nostalji 7610
7610 Bence çok çok ayrı bir telefon abi tasarımı insignia gibi farklı ilk çıktığı ay almıştık
Nokia N95 8Gb'i tüm fonksiyonlarıyla ve cracklenmiş olarak kullanıyordum. 3 sene önce İphone 3Gs ile tereddütle başladım. Şu an İphone4 var. Os işletim sistemi gerçekten çok farklı ve pek çok program var.
[center] 2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
telefon işinde aktif olarak çalışan tanıdıklarımın dilinden düşmeyen telefon kesinlikle HTC.şuanda aldığı parayı en çok hakeden telefon olarak söyleniyo
Yorum