ben iphone 4 kullanıyorum,gerçekten özel bir telefon,gelişmiş güvenlik duvarıyla bilgisayardan ya da internetten virüs girme ihtimali 0.dokunmatiği de tamamen parmagınızdaki enerjiyle calısıyor kalemle felan degil,dokunmatikdeki hassaslıgını tek gecerim,ve de App store da kendine özgü programlar oyunlar vs ücretsiz uygulamaları indiriyorum.Arkadaşımda Samsug galaxy 2 var oda güzel telefon cok hafif, menüsü biraz karışık geldi bana sadece.
3gs si hanıma hedıye edıp kendıme iphone4 aldım. zaten adında meymenet yoktu gs fılan artık bundan sonra iphonedan baska telefon kullanamam gıbı gelıyor
bu telefon son diyorum 6 ay sonra bidaha alıyom ama bu sefer son nokia n8 :-)
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Sizler sayesinde tam 1 ay önce "iphone4 + internet" telefona sahip oldum. ihihi
Cemil abi angry birds oynuyormusun ?
Oyun hiç oynamıyorum. Nedense...
Benim için oyun yaptığım iş gereği, Bilgisayarın ve programların ta kendisi (grafik&tasarım) onları kurcalamak yeni bir şey keşfetmek&yaratmak&oluşturmak bana daha farklı geliyor.
Yıllar önce "SUPA" diye bir oyun vardı, (1990-1995 yılları arası) beni benden almıştı. Bitirinceye kadar tabiri caizse "Anam ağladı" çok güzel bir oyundu...
Appstore'daki uygulama bolluğu ve çeşitliliği bile Iphone 4 almak için başlı başına bir sebep. ios işletim sistemi zaten şu anda en hızlı ve en iyisi. En yakın rakibi ise Andoid. Windows mobile ve symbian ise bu iki işletim yanında pek bir işe yarayamaz desek yeridir.
itiraf ediyorum philips işaretleyen benim ihihi valla konu başlığını görünce bu markanın ankette olacağını hiç düşünmüyordum ama eklemişiniz
aylık 12.000dk. konuşma hakkım olduğu için, saatlerce konuşup üstüne şarj derdi de olmaması açısından philips almış bulunduk başlarda şarjı 15 gün gidiyordu, 2-3 yıldan sonra 1 haftaya düştü.
rezalet bi telefon, hani derlerya "telefona milyarmı verilir, bana alo desem yeter" tam bu insanlar için haha melodileri de polifonik olduğu için 2 yıl sesi kapalı kullandım, ailemin telefonu duymadığım, titreşimi de hissetmediğim yönündeki ısrarlarından dolayı tekrar açmak zorunda kaldım
asıl telefonum nokia. turkcell'in kazıklarından kurtulmak için yakında tek hat ve tek telefona geçeceğim, philipsden kurtulacağım inşallah
artık nokia da eskidikten sonra ya böğürtlenin yada elmanın tadına bakarım inşallah
itiraf ediyorum philips işaretleyen benim ihihi valla konu başlığını görünce bu markanın ankette olacağını hiç düşünmüyordum ama eklemişiniz
aylık 12.000dk. konuşma hakkım olduğu için, saatlerce konuşup üstüne şarj derdi de olmaması açısından philips almış bulunduk başlarda şarjı 15 gün gidiyordu, 2-3 yıldan sonra 1 haftaya düştü.
rezalet bi telefon, hani derlerya "telefona milyarmı verilir, bana alo desem yeter" tam bu insanlar için haha melodileri de polifonik olduğu için 2 yıl sesi kapalı kullandım, ailemin telefonu duymadığım, titreşimi de hissetmediğim yönündeki ısrarlarından dolayı tekrar açmak zorunda kaldım
asıl telefonum nokia. turkcell'in kazıklarından kurtulmak için yakında tek hat ve tek telefona geçeceğim, philipsden kurtulacağım inşallah
artık nokia da eskidikten sonra ya böğürtlenin yada elmanın tadına bakarım inşallah
Çağrı valla bu konuyu beklemişin kardeşim döktün içini efkarlandırdın beni valla
hadi bakalım hayırlısı yakışır sanada bi elma
Kullandığım cihazın adı HTC Touch Diamond 2..
Ona telefon demek biraz haksızlık olur..Neredeyse bir masa üstü pc gibi bişey..Bana kalırsa tüm meyveleri dilimler ve yer:-)
Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve daha iyisi çıkana kadar da kullanmaya devam edeceğim:-))
Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model
En kısa süre kullandığım ve en çok sıkıntı yaratan telefonumdu Philips. D900'e benzeyen bir modelini kullanıyordum. İyi ki kurtuldum ondan. Üzerine bir kaç defa Samsung aldım ve en son Blackberry aldım. Çok sık şarj etmek gerekse de oldukça memnunum telefonumdan. Bu arada az da değilmiş forumdaki BB kullananların sayısı
Yorum