Duyuru

Collapse
No announcement yet.

170 ps jettaile deneyen var mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 170 ps jettaile deneyen var mı?

Murat Hocam her türlü yer . Fazla ilişmeyin, O'nun göstermediği beygirleri var

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
    zaten buralarda dişime göre bir rakip yok, bir de jetta yazalım listeye olacağı o olur
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

insignia + ihihi

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

Murat Hocam her türlü yer . Fazla ilişmeyin, O'nun göstermediği beygirleri var

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
        zaten buralarda dişime göre bir rakip yok, bir de jetta yazalım listeye olacağı o olur
        mehmet abim fazla gelenleri sakladım, iyi de besliyorum walla, lüzumu gelince çıkarcam canavarları
        ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
        ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
          İyi kötü çoğu araba 180km kadar ulaşabiliyor doğan , şahin vs. ama o hızda giderken aracın durumu size yansıttıkları çok önemli.İnsignia ile 180 ile giderken ses yok ama jetta ile 120-130 ile giderken kulağımı aracın tabanını yapıştırmışım gibi ses geliyor.Basit virajlarda bile sizi arka tarafta sağdan sola soldan sağa atıyor ama insignia'da böyle bişey yok bizim araca binen sürekli biyere gitmek istiyor 110 la giriş yapıyorsun viraja 150-160 la çıkış bu araba bam başka birşey
          e o kadar olsun. adam dozer lastiğinin dişlerini biraz tıraşlayıp sizin arabalara takmış. d klasmanında sizinki gibi yol tutan araç var mı ki bir de jetta ile karşılaştırıyoruz. hem biz 2 de basarız, 3 ,4,5yapıp bırakırız. virajda ben zaten basmam, geçse de saymam,yemeği yerim kaçarım. kralını tanımam:P
          Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

İşleniyor...
          X