Arkadaslar sonuclar sanirim tam dedigim gibi cikti.baslangic performansinda poyasada tsilari zorlayabilecek cok fazla araba yok.ancak bizim aracimiz performns konusunda gercekten yeterli bir arac.agirligina ragmen her aralikt fena degil.son suratte ise nerdeyse rakipsiz.
Benim jettanın performansında hissedilir bir düzelme var. hortumlardan biri gevşekmiş. düzeltti ustanın biri. fırsat olur olmaz 1.6 turbo ile yeni bir deneme yapmayı düşünüyorum. önceki denememizden farklı bir sonuç çıkacak gibi geliyor bana. 1.6 turbolu arkadaşlarımın biri izmir diğeri istanbulda. bense ankaraya taşındım. dolayısıyla ankaradanda bir arkadaşım olması gerekiyor. ihihi. ankaradan görüşebileceğim bir arkadaş var mı acaba.
yoksa izmire gidip olimpik beyazlardan bir tanesini avlamak zorunda kalcağım hiho, o kendisini biliyor
Benim jettanın performansında hissedilir bir düzelme var. hortumlardan biri gevşekmiş. düzeltti ustanın biri. fırsat olur olmaz 1.6 turbo ile yeni bir deneme yapmayı düşünüyorum. önceki denememizden farklı bir sonuç çıkacak gibi geliyor bana. 1.6 turbolu arkadaşlarımın biri izmir diğeri istanbulda. bense ankaraya taşındım. dolayısıyla ankaradanda bir arkadaşım olması gerekiyor. ihihi. ankaradan görüşebileceğim bir arkadaş var mı acaba.
yoksa izmire gidip olimpik beyazlardan bir tanesini avlamak zorunda kalcağım hiho, o kendisini biliyor
gel kardeşim ne demek ilk önce bir yemek yedireyim sana ,sonra da avucunu yalatıp göndereyim
ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
İyi kötü çoğu araba 180km kadar ulaşabiliyor doğan , şahin vs. ama o hızda giderken aracın durumu size yansıttıkları çok önemli.İnsignia ile 180 ile giderken ses yok ama jetta ile 120-130 ile giderken kulağımı aracın tabanını yapıştırmışım gibi ses geliyor.Basit virajlarda bile sizi arka tarafta sağdan sola soldan sağa atıyor ama insignia'da böyle bişey yok bizim araca binen sürekli biyere gitmek istiyor 110 la giriş yapıyorsun viraja 150-160 la çıkış bu araba bam başka birşey
Yorum