Bahsettiğiniz araçtan kullanıyorum bende.18 inç jant ve navigasyon mevcut.İkinci bir araç olarak Pickup var.En az onun kadar uzun bir araç.Park ederken, bi yere yanaşırken vs. park sensörlerinin çok büyük faydası var.Daha önce büyük araç kullanmadıysanız geri görüş kamerası tavsiye ederim..
Performans olarak 130bg olmasına aldanmayın 300nm tork var.Araç yırtacak yol arıyor.
Yakıt olarak aracım 5000km'de yol bilgisayarı göstergesi ortalama 7.1lt civarında.şehir içi, şehir dışı karma tüketim.
2000 motor olması nedeniyle yıllık ortalama 2000 liraya yakın bir vergisi var.Bu miktarıda zaten yakıttan tasarruf ederek çıkartıyorsunuz..
Peki bu kampanyalı fiyatlar gerçekten kampanyalı fiyatlar mı, yoksa gerçek fiyatlar mı. Yani mesela kampanya bitince fiyatlar gerçekten 86bin TL'ye çıkar mı.
Bu konuda bilgisi olan var mı
Bahsettiğiniz araçtan kullanıyorum bende.18 inç jant ve navigasyon mevcut.İkinci bir araç olarak Pickup var.En az onun kadar uzun bir araç.Park ederken, bi yere yanaşırken vs. park sensörlerinin çok büyük faydası var.Daha önce büyük araç kullanmadıysanız geri görüş kamerası tavsiye ederim..
Performans olarak 130bg olmasına aldanmayın 300nm tork var.Araç yırtacak yol arıyor.
Yakıt olarak aracım 5000km'de yol bilgisayarı göstergesi ortalama 7.1lt civarında.şehir içi, şehir dışı karma tüketim.
2000 motor olması nedeniyle yıllık ortalama 2000 liraya yakın bir vergisi var.Bu miktarıda zaten yakıttan tasarruf ederek çıkartıyorsunuz..
Evet test sürüşünde aracın performansını ve vites geçişlerini oldukça beğendim. teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Üzerindeki navigasyon navitech mi yoksa necvox mu? memnun musunuz?
Ben aracı şubatta aldım.O kampanyalar hiç bitmiyor galiba.Sadece 1000 - 2000 lira gibi zamlar geliyor üzerine.18 jant + navigasyon ile 69.000 civarına almıştım ben.Liste fiyatı 65.500 gibi birşeydi ben aldığım zamanlarda..
Navigasyon sistemim Necvox.İnternetten edindiğim bilgiler ışığında korkarak taktırmıştım.Tek sorunum torpidodaki kısımdan video izlerken, müzik dinlerken motor sesi alıyor hoparlörlerden.Servis ile bu sorunu çözemedik.Bende direkt olarak Esse Grup ile görüştüm.Sanıyorum önümüzdeki hafta içinde bu sorunuda halledeceğim..Bunun dışında bir sorunum yok.Ürün gayet güzel.Zaten bu sesi duymak içinde çok dikkatli bir şekilde dinlemek gerekiyor.
Yorum