Belki izmir'de oturan kardeşlerimizin haberleri vardır, fakat diğer bilmeyenler ve ilgilenenler için söylüyorum; 19 haziran pazar (bu pazar) günü çeşme dilaila beach club da opel insignia OPC test sürüş etkinliği var, bana bu programla ilgili bi davetiye gönderildi. Volkan Işık'ın ekibiyle Slalom, çift şerit değiştirme ve frenleme sistemi istasyonlarında test sürüşü olacakmış. Sabah 10.00 da başlayıp, etkinlik akşam üzeri 18.00 a kadar sürecekmiş. ben saat 14.00'e randevu aldım ve pazar gününü iple çekiyorum . ilgili arkadaşlara duyurulur...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia OPC TEST SÜRÜŞ GÜNÜ!!!
Collapse
X
-
Ynt: Insignia OPC TEST SÜRÜŞ GÜNÜ!!!
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Belki izmir'de oturan kardeşlerimizin haberleri vardır, fakat diğer bilmeyenler ve ilgilenenler için söylüyorum; 19 haziran pazar (bu pazar) günü çeşme dilaila beach club da opel insignia OPC test sürüş etkinliği var, bana bu programla ilgili bi davetiye gönderildi. Volkan Işık'ın ekibiyle Slalom, çift şerit değiştirme ve frenleme sistemi istasyonlarında test sürüşü olacakmış. Sabah 10.00 da başlayıp, etkinlik akşam üzeri 18.00 a kadar sürecekmiş. ben saat 14.00'e randevu aldım ve pazar gününü iple çekiyorum . ilgili arkadaşlara duyurulur...
Birde bu buluşmanın ilanı veya bildirim olan bir site var mı ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Nurettinİzmir ekibinden olan arkdaşlarımızın uye isimleri.
1.Taner
2.KaStyle Autoart
3.DjiN
4.speed_emre
5.myanmaz
Onlara bilgi ilettim.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: 35OFT23Belki izmir'de oturan kardeşlerimizin haberleri vardır, fakat diğer bilmeyenler ve ilgilenenler için söylüyorum; 19 haziran pazar (bu pazar) günü çeşme dilaila beach club da opel insignia OPC test sürüş etkinliği var, bana bu programla ilgili bi davetiye gönderildi. Volkan Işık'ın ekibiyle Slalom, çift şerit değiştirme ve frenleme sistemi istasyonlarında test sürüşü olacakmış. Sabah 10.00 da başlayıp, etkinlik akşam üzeri 18.00 a kadar sürecekmiş. ben saat 14.00'e randevu aldım ve pazar gününü iple çekiyorum . ilgili arkadaşlara duyurulur...
Birde bu buluşmanın ilanı veya bildirim olan bir site var mı ?
Yorum
-
tabii bu güzelliği mutlaka belgeleyeceğim. pazar akşamı fotoları paylaşırım. gönül isterdi toplu bir şekilde gidip gövde gösterisi yapabilseydik...ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmaztabii bu güzelliği mutlaka belgeleyeceğim. pazar akşamı fotoları paylaşırım. gönül isterdi toplu bir şekilde gidip gövde gösterisi yapabilseydik...
bence hemen bi toparlanma girişiminde bulunun hem bu konu ilk büyük buluşmanıza hemde tanışıp kaynaşmanıza vesile olur hiç bir etkinlik hazırlığı yapmaksızın hazır etkinlik size valla bundan iyisi can sağlığı
Yorum
-
Iyi bir firsatmis ancak su anda yurt disinda oldugum icin firsati kacirmis oldum.Katilan arkadaslar izlenimlerini paylasirsa sevinirim.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tanerIyi bir firsatmis ancak su anda yurt disinda oldugum icin firsati kacirmis oldum.Katilan arkadaslar izlenimlerini paylasirsa sevinirim.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
Yorum