Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia OPC TEST SÜRÜŞ GÜNÜ!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia OPC TEST SÜRÜŞ GÜNÜ!!!

Belki izmir'de oturan kardeşlerimizin haberleri vardır, fakat diğer bilmeyenler ve ilgilenenler için söylüyorum; 19 haziran pazar (bu pazar) günü çeşme dilaila beach club da opel insignia OPC test sürüş etkinliği var, bana bu programla ilgili bi davetiye gönderildi. Volkan Işık'ın ekibiyle Slalom, çift şerit değiştirme ve frenleme sistemi istasyonlarında test sürüşü olacakmış. Sabah 10.00 da başlayıp, etkinlik akşam üzeri 18.00 a kadar sürecekmiş. ben saat 14.00'e randevu aldım ve pazar gününü iple çekiyorum . ilgili arkadaşlara duyurulur...

Ynt: Insignia OPC TEST SÜRÜŞ GÜNÜ!!!

İzmir ekibinden olan arkdaşlarımızın uye isimleri.
    1.Taner
    2.KaStyle Autoart
    3.DjiN
    4.speed_emre
    5.myanmaz

Onlara bilgi ilettim.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      Belki izmir'de oturan kardeşlerimizin haberleri vardır, fakat diğer bilmeyenler ve ilgilenenler için söylüyorum; 19 haziran pazar (bu pazar) günü çeşme dilaila beach club da opel insignia OPC test sürüş etkinliği var, bana bu programla ilgili bi davetiye gönderildi. Volkan Işık'ın ekibiyle Slalom, çift şerit değiştirme ve frenleme sistemi istasyonlarında test sürüşü olacakmış. Sabah 10.00 da başlayıp, etkinlik akşam üzeri 18.00 a kadar sürecekmiş. ben saat 14.00'e randevu aldım ve pazar gününü iple çekiyorum . ilgili arkadaşlara duyurulur...
      Randevu alan herkes kullanıyor mu makinayı kardeşim

Birde bu buluşmanın ilanı veya bildirim olan bir site var mı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
        İzmir ekibinden olan arkdaşlarımızın uye isimleri.
        1.Taner
        2.KaStyle Autoart
        3.DjiN
        4.speed_emre
        5.myanmaz

Onlara bilgi ilettim.
        teşekkür ederim üstadım,
        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Randevu alan herkes kullanıyor mu makinayı kardeşim

Birde bu buluşmanın ilanı veya bildirim olan bir site var mı ?
        yetkili arkadaşla görüştüm, tarihi geçtiği halde bana bi randevu ayarladı şanslıydım evet randevuyu alan herkes kullanıyor heyecanlıyım arabayı yakından görmek bile nefesimi kesebilir düşüncesindeyim, bir de 325 bg'i hissetmek: düşünemiyorum bile

Yorum

google da araştırdım böyle bir duyuru yok hiçbir sitede, davetiye usülü yapmışlar sanırım

Yorum

ben katılıyorum. saat 13:00-13:20 arası opc nin koltuğunda oturacağım
            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

vay be
              beyler mutlaka bol bol foto istiyorum sizden ne olmuş ne bitmiş bizde burdan takip edelim

Yorum

tabii bu güzelliği mutlaka belgeleyeceğim. pazar akşamı fotoları paylaşırım. gönül isterdi toplu bir şekilde gidip gövde gösterisi yapabilseydik...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                  tabii bu güzelliği mutlaka belgeleyeceğim. pazar akşamı fotoları paylaşırım. gönül isterdi toplu bir şekilde gidip gövde gösterisi yapabilseydik...
                  Olsun koca İzmir bir sürü üyemiz var onlar yeter
                  bence hemen bi toparlanma girişiminde bulunun hem bu konu ilk büyük buluşmanıza hemde tanışıp kaynaşmanıza vesile olur hiç bir etkinlik hazırlığı yapmaksızın hazır etkinlik size valla bundan iyisi can sağlığı

Yorum

arkadaslar bende katılmak ıstıyorum nasıl katılcam! nereye basvurmam gerekıyor randevu almak ıcın! tabı saat kaldıysa artık!

Yorum

Iyi bir firsatmis ancak su anda yurt disinda oldugum icin firsati kacirmis oldum.Katilan arkadaslar izlenimlerini paylasirsa sevinirim.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

burdan görüşler ve resimlere ulaşabilirsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                          Iyi bir firsatmis ancak su anda yurt disinda oldugum icin firsati kacirmis oldum.Katilan arkadaslar izlenimlerini paylasirsa sevinirim.
                          taner seni aradım ama telefonun cevap vermedi... demek yurtdışında olduğundanmış...

Yorum

İşleniyor...
                          X