Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Tavsiye Edermisiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Tavsiye Edermisiniz?

zaqa 17 isimli üyemiz de 50.000 km sorunsuz kullanmıştı lpg sistemini, markası ecotech idi galiba kullandığı sistemin.
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

opel edıtionlarda 2.0 motorlar ile still pakette cd500 verıyormus. 3796 tl ye turn push da dahılmıs. bunun dvd800 denılenden ne farkı var. navıgasyonda varmıs. verılen paraya deger mı sızce. ayrıca opsıyonlarda da pazarlık payı olurmu. nıyetım 130 beygır dızel almak. ılave sunroof paketı 2700 ve ilave (önerırsenız) stıll paket almak. (3796) lıste fıyatı toplamda 77450 ye gelıyor. butcem 70000 . sızce ne kadar pazarlık payı olur. herkese ıyı hafta sonları

Yorum

CD500 - 2D harita
        DVD800 - 3D harita

CD500 - normal CD üzerinden bir seferde ~180 mp3 okuyor
        DVD800 - DVD CD'si üzerinden bir seferde ~1000 mp3 okuyor

USB ikisinde de olması lazım. çokta fark yok ama Infinity ses sistemi isterseniz DVD800 şart. ama 130hp ile CD500 veriyorlarsa değerlendirin bence
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MACAR
          İnsignia ya binerek bu aracın keyfini aldığınızda anlayabilirsiniz.
          Kısmet olmadı test etmek ama en kısa sürede test etmek istiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

Orjinal yazı sahibi: Technik
            biri 4000 km de diğeri 0 km 2 insignia ya sahip oldum... Kesinlikle tavsiye ederim...
            G
            Gökhan bey forumu çok karıştırdım 2-3 gün sabaha kadar taradım yanılmıyorsam siz lpg taktırmıştınız nasıl lpgde memnunmusunuz bi sorun problem varmı?
            ben lpg ile 18 bin km yapıp sattım o süre içinde hiçbir şey yaşamadım... ama eninde sonunda klasik sıralı sistem lpg ler arıza çıkarıyorlarmış... ama sıvı sistem lpg ler çıktı onlar kesinliklikle sorun çıkarmıyor diye biliyorum...
            Gökhan bey hangi marka kit taktırdınız ve ne kadara taktırdınız ? lpg de perofrmansta hiç kayıp varmıydı son hızlarda felan. araştırdım yanlış hatırlamıyorsam sızın lpg kıtınde ayrı bı parca vardı sonradan taktırmıştınız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
              zaqa 17 isimli üyemiz de 50.000 km sorunsuz kullanmıştı lpg sistemini, markası ecotech idi galiba kullandığı sistemin.
              50.000km süper bi deger kaça taktırmıştı acaba. bende lpg siz bu arabaya binmek benim için biraz zor olur ama lpg ile kafama göre gazlarım
              zaqa17 nickli arkadaşın bi yorumunu beklıyelım =)

Yorum

arkadaşlar yol sesi felan nasıl otobanda mesela 140-160la giderken motor sesi yol sesi nasıl yalıtım en çok ben ford c-maxta ses yalıtımında rahatsızım. insigniada nasıl bu durum

Yorum

arkadaşlar yol sesi felan nasıl otobanda mesela 140-160la giderken motor sesi yol sesi nasıl yalıtım en çok ben ford c-maxta ses yalıtımında rahatsızım. insigniada nasıl bu durum
                  ben test sürüşü yaptım 170 km çıktım yol sesi felan yoktu hatta adam hiç hissetmedim bile dedi 170 km hıza çıktığını

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
                    ben test sürüşü yaptım 170 km çıktım yol sesi felan yoktu hatta adam hiç hissetmedim bile dedi 170 km hıza çıktığını
                    mersin opel gedizlerde acaba ellerinde test aracı insignia 1.6 180ps varmı pazartesi arıyayımda bi sorayım test edeyim en kısa sürede
                    ses yalıtımı , yol tutuşu , performans çok merak ediyorum

Yorum

alt devirlerde benzinli gibi değildi herkes anlamaz belki ama bizler gibi araba delisi olanlar anlayabilir bi düşüklük oluyor ama max hızda sorun yoktu.. prins taktımıştım ben 2000 tl ye sonradan da 300 tl ye yağlama sistemi taktırmıştım...
                      F30 Sport+

Yorum

Ben ederim arkadaş eşime dostuma bile gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...

Yorum

arkadaslar bugun bayiden aradilar araciniz geldi diye gittim gordum gercekten bukadar beklemiyordum resmen bittim araca icine bindim calistirdim falan bayildim sali teslim alacagim saliyi dortgozle bekliyorum aracim 2.0 dizel 130 hp 5 kapi ici bej dvd 800 var sanrooflu ama farlari afl degil o yuzden bayidekilerle bayagi tartistim bu rada paket cok oyuzden editon.cosmo.concent pack. cosmo pack benimki concent pack olarak geciyor cosmo packla arasinda far farki birde deri koltuk farki varmis benimkinde DVD 800 seri cosmo packta sd 500 var DVD 800 ilave ettirince 600 euro veriliyor ama farlari aklimda kaldi bu aracin ama bakalim artik belki sonradan konursa bende oyle taktiririm
                          BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                            arkadaslar bugun bayiden aradilar araciniz geldi diye gittim gordum gercekten bukadar beklemiyordum resmen bittim araca icine bindim calistirdim falan bayildim sali teslim alacagim saliyi dortgozle bekliyorum aracim 2.0 dizel 130 hp 5 kapi ici bej dvd 800 var sanrooflu ama farlari afl degil o yuzden bayidekilerle bayagi tartistim bu rada paket cok oyuzden editon.cosmo.concent pack. cosmo pack benimki concent pack olarak geciyor cosmo packla arasinda far farki birde deri koltuk farki varmis benimkinde DVD 800 seri cosmo packta sd 500 var DVD 800 ilave ettirince 600 euro veriliyor ama farlari aklimda kaldi bu aracin ama bakalim artik belki sonradan konursa bende oyle taktiririm
                            Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun heyecanınızı sizinle bereber tüm insigniateam olarak paylaşıyoruz,
                            afl konusu evet biraz kötü olmuş ama olsun çok kafya takılacak birşey değil donanım olarak çok güzel bir araç sahibi oldunuz...

Yorum

alt devirlerde benzinli gibi değildi herkes anlamaz belki ama bizler gibi araba delisi olanlar anlayabilir bi düşüklük oluyor ama max hızda sorun yoktu.. prins taktımıştım ben 2000 tl ye sonradan da 300 tl ye yağlama sistemi taktırmıştım...
                              Anladım Gökhan bey çok ufak bi performans farkı oluyor sanırsam =) acaba lpgli şekilde aracını dynoya çıkaran varmı merak ettim=)
                              2300tlye mal ettiniz sanırsam yaglama sisteminin faydası ne Gökhan bey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                                Şimdiden aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum

İşleniyor...
                                X