Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Tavsiye Edermisiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia Tavsiye Edermisiniz?

Orjinal yazı sahibi: vale
    öncelikle 1 aydır forumu takip ediyorum. duzgun bir ortamda yazısma yapılması ve paylasımın yogun olması nedenıyle bende bugun uye oldum. henuz bir ınsıgnıa sahibi degılım. ama bu sıtedekı yorumlardan sonra ınsıgnıa sahıbı olmak ıstedım. kısmet olursa fıesta mı satıp ınsıgnıa almak ıstıyorum. tabııkı fıesta ıle ınsıgnıa kıyaslayacak degılım ama arkadasın dedıgı gıbı fordlarda ınanılmaz bır yol sesı problemı var.bır cogunuz ıcın onemlı olmayacak yol ve motor sesı cok onemlı sese karsı asırı duyarlıyım. almak ıstedıgım model dızel 130 beygır olanı. kafama taklan bır kac soru var cevap verırsenız cok sevınırım.
    1- ortalama yakıt tuketımınız nedır. ozellıkle ankara trafıgı ve benzer tarafıktekı arkadaslar cevaplarsa sevınırım.
    2- edıtıon elegance ıle cosmo arasında cok fazla fıyat farkı var. butcem 70000 cıvarı. edıoton alınırsa hangı ozellıklerı sırasıyla ekletmelıyım. sırasıyla yazarsanız sevınırım en onemlı gordugunuzden baslayarak. paramın yettıgı yere kadar zorlamayı dusunuyorum.
    3- cam tavan kullanan varsa memnun mu?

İmzamdaki araca sahibiz ve Ankara şehir içinde kullanıldı araç

1) Ortalama yakıt tüketimi 9.4 civarıydı (bu değer araç alındığından beri olan değeri. Sayaç hiç sıfırlanmadı).

2) Yakıt çok sıkıntı yaratmayacaksa 70.000 bütçe için Cosmo 1.6T ideal. Cosmo'nun Edition'dan farkları, DVD800 Navigasyonlu teyp, Bluetooth, 18 inç jant (artık bu da Edition'la geliyor), AFL Xenon farlar, Otomatik Park Yardımcısı vs. gibi özellikler. En çok DVD800, Bluetooth ve AFL özellikleri için Cosmo tercih edilebilir.

3) Kullanmıyorum.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

erdem bey oncelıkle cevabın ıcın tesekkurler. 9.4 fazla gıbı geldı bana opelın sayfasında yakıt tuketımıne gore haylı fazla. sanırım sızın arac dızel degıl. esasında bende 1.6 tercıh ederdım ama malasef otomatık vıtes tercıh zorunuluğum var.bu sebeple c5 ve 508 de baktım ama ınsıgnıa nedense farklı bır cekıcı geldı bana.

Yorum

Ah o farklı çekicilik yokmu

bende 1.6 tercıh ederdım ama malasef otomatık vıtes tercıh zorunuluğum var.bu sebeple c5 ve 508 de baktım ama ınsıgnıa nedense farklı bır cekıcı geldı bana.
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

erdem bey oncelıkle cevabın ıcın tesekkurler. 9.4 fazla gıbı geldı bana opelın sayfasında yakıt tuketımıne gore haylı fazla. sanırım sızın arac dızel degıl. esasında bende 1.6 tercıh ederdım ama malasef otomatık vıtes tercıh zorunuluğum var.bu sebeple c5 ve 508 de baktım ama ınsıgnıa nedense farklı bır cekıcı geldı bana.
          Eğer bu çekiciliği sende farketmişsen, üzgünüm ki pek başka alternatifiniz yok..bir süre sonra sınıfındaki diğer arabalar size itici gelmeye başlayacak çünkü , alsanız bile kolay kolay içinize sinmeyebilir..

Diğer araçlar almaya değer arabalar olduğundan yada olmadığından ötürü değildir bu durum.... Tamamen duygusal
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

C max den sonra performans olarak mondeo 1.6 sizi acmaz
            Sehirici c max ile 8-9 yakiyirsaniz iyi asiliyirsunuz demektir
            Performans oncelikli gibi gorunuyor o zaman butce dahilimde yakaladiginiz insignia turbo sahane olacak ama asila asila kullanacaksaniz ortalama 12 lt razi olmaniz gerek
            Dizelden sonra bu da maliyeti %70 yukari cekecek demektir

Ama keyif ve performans icin deger burasi insigniteam

Yorum

Dizel değil, 1.6 Turbo motorlu araç. Tercihiniz sıfır mı ikinci el midir bilemiyorum. 508'i sık sık görüyorum ve yüzeysel olarak inceleme şansım oldu. Pek Insignia'daki zevki vereceğini düşündüğüm bir araç değil. Özellikle de Cosmo ile aynı özellikte olan 508'in fiyatının çok daha yüksek olması önemli bir husus. Evet bütçenizle 130 Bg Dizel Edition alabilirsiniz. Bunun için forumda yeni satın alan arkadaşlarımızın başlıklarını inceleyip, ne kadar aldıkalrını görebilirsiniz.

Cosmo-Edition konusuna gelince, forumu incelerseniz genel kanının Cosmo'dan yana olduğunu göreceksiniz. Benim tercihim de Cosmo olurdu sırf AFL sistemin güzelliği için. Ama Xenon'un rahatlığı dışında Edition'ın Cosmo ile olan farklarını da hissetmedim. Bazen babamın navigasyona ihtiyacı oluyor. Eğer sizin de ihtiyacınız olur ya da o ekranın büyüklüğünün güzelliğini Edition aracınızda isterseniz bunun için de ayrıca satılan FlyAudio, Cyclone gibi firmaların Insignia ile %100 uyumlu olan sistemlerini satın alabilirsiniz. Bu sistemlerin fiyatı 1.300 liradan 2.000 liraya kadar çıkabiliyor.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Hoşgeldiniz Kendinizi Tanıtma bölümünde tanıtırmısınız.
                Hoş bulduk Moderatör'üm tabiki birazdan tanışma bölümünde konu açıcam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CRR
                  öncelikle 1 aydır forumu takip ediyorum. duzgun bir ortamda yazısma yapılması ve paylasımın yogun olması nedenıyle bende bugun uye oldum. henuz bir ınsıgnıa sahibi degılım. ama bu sıtedekı yorumlardan sonra ınsıgnıa sahıbı olmak ıstedım. kısmet olursa fıesta mı satıp ınsıgnıa almak ıstıyorum. tabııkı fıesta ıle ınsıgnıa kıyaslayacak degılım ama arkadasın dedıgı gıbı fordlarda ınanılmaz bır yol sesı problemı var.bır cogunuz ıcın onemlı olmayacak yol ve motor sesı cok onemlı sese karsı asırı duyarlıyım. almak ıstedıgım model dızel 130 beygır olanı. kafama taklan bır kac soru var cevap verırsenız cok sevınırım.
                  1- ortalama yakıt tuketımınız nedır. ozellıkle ankara trafıgı ve benzer tarafıktekı arkadaslar cevaplarsa sevınırım.
                  2- edıtıon elegance ıle cosmo arasında cok fazla fıyat farkı var. butcem 70000 cıvarı. edıoton alınırsa hangı ozellıklerı sırasıyla ekletmelıyım. sırasıyla yazarsanız sevınırım en onemlı gordugunuzden baslayarak. paramın yettıgı yere kadar zorlamayı dusunuyorum.
                  3- cam tavan kullanan varsa memnun mu?

İmzamdaki araca sahibiz ve Ankara şehir içinde kullanıldı araç

1) Ortalama yakıt tüketimi 9.4 civarıydı (bu değer araç alındığından beri olan değeri. Sayaç hiç sıfırlanmadı).

2) Yakıt çok sıkıntı yaratmayacaksa 70.000 bütçe için Cosmo 1.6T ideal. Cosmo'nun Edition'dan farkları, DVD800 Navigasyonlu teyp, Bluetooth, 18 inç jant (artık bu da Edition'la geliyor), AFL Xenon farlar, Otomatik Park Yardımcısı vs. gibi özellikler. En çok DVD800, Bluetooth ve AFL özellikleri için Cosmo tercih edilebilir.

3) Kullanmıyorum.
                  şehir içi 9.4 süper bi tüketim bence

Yorum

biri 4000 km de diğeri 0 km 2 insignia ya sahip oldum... Kesinlikle tavsiye ederim...
                    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                      C max den sonra performans olarak mondeo 1.6 sizi acmaz
                      Sehirici c max ile 8-9 yakiyirsaniz iyi asiliyirsunuz demektir
                      Performans oncelikli gibi gorunuyor o zaman butce dahilimde yakaladiginiz insignia turbo sahane olacak ama asila asila kullanacaksaniz ortalama 12 lt razi olmaniz gerek
                      Dizelden sonra bu da maliyeti %70 yukari cekecek demektir

Ama keyif ve performans icin deger burasi insigniteam
                      Banada öle geliyor c-maxtan sonra mondeo 1.6 helede lpg ile hiç açmaz kullanmak nasip olmadı ama tahminim öle mondeo kasa agır motor kücük biraz zor olacak gibi ama bakalım en kısa sürede mondeo test edecegim.
                      C-max şehir içi biraz önce ortalama tüketimime baktıgımda 9.6dı
                      son depoyu doldurdugumdan berli çok seri kullanıyorum 3000-4000 devir arası vitez değiştiriyorum zaten turbo 1750den-4000e kadar.
                      insignia sakin kullanımda şehir içi tahminim 9-10 lt felan yakıyor. dediginiz gibi seri kullanımda 12 lt yakar gibi bende düşünüyorum.
                      12lt yakarsa 100kmde ortalama 50tl iyi para benim aracım şu anda 100kmde 30tl felan yakıyor şehir içi nerdeyse %100 artış olacak gibi
                      hayırlısı bakalım kesinlikle keyf ve performans için değer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        biri 4000 km de diğeri 0 km 2 insignia ya sahip oldum... Kesinlikle tavsiye ederim...
                        G
                        Gökhan bey forumu çok karıştırdım 2-3 gün sabaha kadar taradım yanılmıyorsam siz lpg taktırmıştınız nasıl lpgde memnunmusunuz bi sorun problem varmı?

Yorum

hocam paran varsa gözünün yaşına bakma bas parayı al keyfine bak

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
                            hocam paran varsa gözünün yaşına bakma bas parayı al keyfine bak
                            Hocam 2.el alıcam zaten 2009 model felan sahibinden comda baktım 45.000tl ye temizleri var sanırsam
                            edition modeli almayı düşünüyorum cosmolar 50.000den aşşagı yok. 20.000tl kredi kullanacam alacagım zaman aracı hem kredi hem yakıt beni yorar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Yorum

İnsignia ya binerek bu aracın keyfini aldığınızda anlayabilirsiniz.
                              (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Technik
                                Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                G
                                Gökhan bey forumu çok karıştırdım 2-3 gün sabaha kadar taradım yanılmıyorsam siz lpg taktırmıştınız nasıl lpgde memnunmusunuz bi sorun problem varmı?
                                ben lpg ile 18 bin km yapıp sattım o süre içinde hiçbir şey yaşamadım... ama eninde sonunda klasik sıralı sistem lpg ler arıza çıkarıyorlarmış... ama sıvı sistem lpg ler çıktı onlar kesinliklikle sorun çıkarmıyor diye biliyorum...
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X