Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Tavsiye Edermisiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Tavsiye Edermisiniz?

Merhabalar arkadaşlar ben Mersinden Sinan bi kaç gündürlü forumunuzu misafir olarak geziyordum yazıları okuyordum insignialarla ilgili en sonunda üye olayım dedim. ya arkadaşlar bende ford focus c-max var 1.6 tdci 2005 model aracımı değiştirmeyi düşünüyorum son 1 haftadırlıda aklima insignia takıldı 1.6 turbo 2.el alıcam arkadaşlar bu arabalarda dikkat etmem gereken nereleri vardır yakıt durumu şehir içi seri kullanımda nasıl en çok korktugum yakıt:S
    eger insignia almazsam 2.el 2008-2009 mondeo 1.6 titanium-x alıcam ve lpg taktıracam. forumda baya okudum lpg önermiyorsunuz aslında lpg ile sorunsuz bi kit olsa yakıt tüketimi gayet makul seviyelere düşer bi yandan gönlüm mondeo diyor lpg ile güzel tüketim ve gayet dolu bi araç.
    bi yandanda performans insignia diyor kararsız kaldım en iyisi sizlerede danışayım dedim.
    forumda çok okutum baskı balata sorunu felan yaşıyanlar olmuş düşük kmlerde başka öle belli başlı problemler yok galiba zaten cosmo modelini alamam edition felan anca alabilirim 45.000tlye felan temiz 2.el yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
    saygılar

Ynt: Insignia Tavsiye Edermisiniz?

Dizel bir araçtan benzinli bir araca geçtiğinde yakıt tüketimi seni tabiki etkilicektir.
    Ben şehir içi şehir dışı ortalama 9.2lt benzin yakıyorum. Şehirler arası 6.1 e kadar düşürdüğümüde biliyorum.
    İnsigniaya sahip olmak apayrı unutmayın bunu. Kimse sizi geçmeye cürret edemiyor en güzeliyle istediğiniz zaman istediğiniz farkı kapatabiliyorsunuz
    Konfor desen apayrı...
    Bir insignia sahibi olarak yakıtı sorun etmeyecekseniz; Tabiki İnsignia!
    Beyaz tutkudur.

Yorum

yakıt bıraz uzebılır onun dısında herhangı bı sıkıntısı yok aracın

Yorum

benzin almak moralinizi bozmaz ise hiç düşünmeden alın insigniayı
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

yakıt olayını o kadarda abartmayın arkadaşlar, şuan 1.6 benzinli motorlarda hangi markada 100 kmde 10 litrenin altına inebiliyorsunuz, bizim araçlarda ortalama 10 litre yakmakta, motor ne kadar güçlü ise yakıt ta o kadar fazla olması normaldir, bi önceki aracım vectra c 1.6 100 hp idi, şuan inanın vectrada yaktığım yakıtı insigniada yakıyorum, ama güç olarak arada dağlar var, bence şuan bu fiyata alınabilecek, en iyi araba yine insignia, konforuyla, donanımıyla, motor gücüyle, her yönüyle tek geçerim, ama fiyatına göre, yoksa çok daha iyi araçlar var tabiki....

Yorum

hocam hız yapmayı sevıyorsan arabam sportıf ama bır o kadar da classic olsn dıyorsan al derım ınsıgnıa

Yorum

Selamlar, Bende şu açıdan size fikir vermek isterim; bu fiyata bu donanımda, bu motorda ve bu kalitede bir araç bulmanız çok zor tabii eğer benzinli düşünürseniz. Dizel olarakta 2.0 130 HP ler var, inanın hem yakıt hem konfor olarak tadı damağınızda kalacak. Mersin'de olmasaydınız hemen size bir test aracı gönderir, nikahı kıydırırdım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                yakıt bıraz uzebılır onun dısında herhangı bı sıkıntısı yok aracın
                c-maxta ses yalıtımı berbattı çok rahatsız ediyordu insigniayı hiç test etme şansım olmadı ses yalıtımı nasıl
                insigniayı performans kalite yüzünden düşünüyorum. şehir içi ben 9-10ltye razıyım zaten şu anda aracım şehir içi 8-9lt mazot rahat yakıyor
                en güzel yanı insigniada bırı sıkıştırdımı bastınmı gidiyor olması youtubede hız videolarını izledimde gayet güzel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
                  Selamlar, Bende şu açıdan size fikir vermek isterim; bu fiyata bu donanımda, bu motorda ve bu kalitede bir araç bulmanız çok zor tabii eğer benzinli düşünürseniz. Dizel olarakta 2.0 130 HP ler var, inanın hem yakıt hem konfor olarak tadı damağınızda kalacak. Mersin'de olmasaydınız hemen size bir test aracı gönderir, nikahı kıydırırdım
                  Müthiş bir ifade... ihihi Siz Nikahı kıyılmış bilin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    yakıt olayını o kadarda abartmayın arkadaşlar, şuan 1.6 benzinli motorlarda hangi markada 100 kmde 10 litrenin altına inebiliyorsunuz, bizim araçlarda ortalama 10 litre yakmakta, motor ne kadar güçlü ise yakıt ta o kadar fazla olması normaldir, bi önceki aracım vectra c 1.6 100 hp idi, şuan inanın vectrada yaktığım yakıtı insigniada yakıyorum, ama güç olarak arada dağlar var, bence şuan bu fiyata alınabilecek, en iyi araba yine insignia, konforuyla, donanımıyla, motor gücüyle, her yönüyle tek geçerim, ama fiyatına göre, yoksa çok daha iyi araçlar var tabiki....
                    kesinlikle katılıyorum zaten piyasada olan benzinli araçlar 10ltnin altında yakan yok focuslar c-maxler vs.vs diger benzinli araçlar.
                    + opel insignia 180ps bunu unutmamak lazım. acaba şehir içi nasıl yakarım ilk zamanlar tahminim yüksek yakarım sonra yakıtım düşer gibime geliyor

Yorum

Kesinlikle katılıyorum beyaz renk insignialar hele dahada güzel bide tavanı piano black kapladıgın zaman folyo çok güzel duruyor.
                      2.0 130hp fiyat olarak alamam o yüzden bütcem 45.000tl çok isterdim sizinle tanışmayı ama kısmet mersinde üye galiba forumunuzda pek fazla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                        hocam hız yapmayı sevıyorsan arabam sportıf ama bır o kadar da classic olsn dıyorsan al derım ınsıgnıa
                        Hem araba spor hemde performanslı hemde gercekten dediginiz gibi classic bi araba tek problem yakıt belki ilerliyen dönemlerde insignia için sorunsuz lpg kitleri üretirler

Yorum

öncelikle 1 aydır forumu takip ediyorum. duzgun bir ortamda yazısma yapılması ve paylasımın yogun olması nedenıyle bende bugun uye oldum. henuz bir ınsıgnıa sahibi degılım. ama bu sıtedekı yorumlardan sonra ınsıgnıa sahıbı olmak ıstedım. kısmet olursa fıesta mı satıp ınsıgnıa almak ıstıyorum. tabııkı fıesta ıle ınsıgnıa kıyaslayacak degılım ama arkadasın dedıgı gıbı fordlarda ınanılmaz bır yol sesı problemı var.bır cogunuz ıcın onemlı olmayacak yol ve motor sesı cok onemlı sese karsı asırı duyarlıyım. almak ıstedıgım model dızel 130 beygır olanı. kafama taklan bır kac soru var cevap verırsenız cok sevınırım.
                          1- ortalama yakıt tuketımınız nedır. ozellıkle ankara trafıgı ve benzer tarafıktekı arkadaslar cevaplarsa sevınırım.
                          2- edıtıon elegance ıle cosmo arasında cok fazla fıyat farkı var. butcem 70000 cıvarı. edıoton alınırsa hangı ozellıklerı sırasıyla ekletmelıyım. sırasıyla yazarsanız sevınırım en onemlı gordugunuzden baslayarak. paramın yettıgı yere kadar zorlamayı dusunuyorum.
                          3- cam tavan kullanan varsa memnun mu?

Yorum

Hoşgeldiniz Kendinizi Tanıtma bölümünde tanıtırmısınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Başlık parası kaç kuruş
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X