arkadaşlar sizler kaç numara film yaptırdınız ve memnun musunuz? bu arada maliyet nedir? serviste mi dışarda mı yaptırdınız?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cam filmi hakkında...
Collapse
X
-
Ynt: cam filmi hakkında...
Walla ben eskiden her aracıma film çektirirdim, ama özellikle kışın ve gece görüşünde az da olsa düşüşler yaşatığı için artık film taraftarı değilim.
Ayrıca TUV-TURK muayenesinde filmler hafif kusurluolarak geçiyor. Bu durumda 2. muaynede filmlerin sökülmüş olması gerekiyor.
Ama illa taktırıcam derseniz, araç renginde de film çekiyorlar (aynalı gümüş gri filmlerden bahsetmiyorum) o tarz yaptırabilirsiniz
-
ben ön cam haric bütün camlara en açık renkten yaptırdım, amacım artistiki bir görünüş değilde içeri giren güneş ışınlarının etkisnin azalarak aracın içine daha az zarar vermesiydi ama ne yalan söyleyeyim çok güzel oldu. beklediğimden çok daha havalı oldu. ayrıca dikkatli bakılmadığı sürece orjinalmiş gibi duruyor ve rengi hafif yeşile çaldığı içinde hiç sırıtmıyor. markasına göre fiyatları değişmektedir. 100 TL den başlayıp ta ne bileyim 400-500 civarına çıkanlar bile var. şahsi kanaatim çok pahalısına kaçma, çok ucuzuna da. koyu taktırırsan bu sefer muayeneden geçsen bile polislere takılırsın. en iyisi bence açık taktır...
Yorum
-
Beyaz ve siyah araçlara cam filmi çok yakışıyor.Ama geceleri arkada oturanlar için sıkıntı oluyor.Güneş ışığını kesmek için kullanacaksanız arka kapılar ve cam için BOD perde satılıyor.Tak-Çıkar.Daha önce konusu açılmıştı.Üreticileri Aydın'daymış.Telefon ile görüştüm 125 lira fiyat verdiler.Oraya gitsem dahada düşerlerdi.Ben perde düşünüyorum.
Yorum
Yorum