1-Hasan Aracı ve Plotajı güzeldi
2-Volkan-Fatih biraz karışık Ama Volkan Diyoruz
3-Fatih
4-Erhan Kamikaze haha
Arkadaşlar Araçlar standart olmadığı için farklar oluştu ama çok keyif aldık ve kurtlarımızı döktük bu arada erhanın gözünün açıklığı ordada çıktı adam piste kaçak yol buldu birde volkan hönkkk diye kaza yaptı erhan arkadan dokununca haha haha haha şu da bir gerçek ki erhan gocartı çarpışan oto ile karıştırmış...
Volkan abi Altın kemeri kaptırdı desene
Abi böyle etkinlik yapıyorsunuz bir kişiyide yanınızda kameraman olarak götürün bu yarış sitenin tarihine gececekti yaa neyse ki kanunsuz bi yarış yapmamışsınız
Kanunsuz hareketler olsada
Haklısın kanunsuz.. polis gökhan la dr sufyan yoktu resmi olmaz kanunsuz olur bida tekrarlansın :P
1-Hasan Aracı ve Plotajı güzeldi
2-Volkan-Fatih biraz karışık Ama Volkan Diyoruz
3-Fatih
4-Erhan Kamikaze haha
Arkadaşlar Araçlar standart olmadığı için farklar oluştu ama çok keyif aldık ve kurtlarımızı döktük bu arada erhanın gözünün açıklığı ordada çıktı adam piste kaçak yol buldu birde volkan hönkkk diye kaza yaptı erhan arkadan dokununca haha haha haha şu da bir gerçek ki erhan gocartı çarpışan oto ile karıştırmış...
Volkan abi Altın kemeri kaptırdı desene
Abi böyle etkinlik yapıyorsunuz bir kişiyide yanınızda kameraman olarak götürün bu yarış sitenin tarihine gececekti yaa neyse ki kanunsuz bi yarış yapmamışsınız
Kanunsuz hareketler olsada
Haklısın kanunsuz.. polis gökhan la dr sufyan yoktu resmi olmaz kanunsuz olur bida tekrarlansın :P
aynen katılıyorum sufyan abinin ve benim resmi hakemliğimizde gerçekleşmeyen bir yarışı onaylamıyoruz tekrarlanmalı....
evet arkadaşlar akşam güzel bi etkinlik oldu ..vede çokça hile ,,yarış başladı hasanın aracı hem bizimkinden hızlıydı hafiflikten ,pilotajıda iyiydi önde hasan arkada ben arkada fatih ve çamur şevket erhan.. bu böyle uzun zaman devam etti sonra çekişme olsun diye fatihleri sağa çekip bekledim. yanıma geldiklerinde tekrar başladık fatih arkamdan takipteyken birden yok oldu, ulan nereye gitti bu derken bibaktım 50 metre önümde gidiyor nasıl ordan çıktı derken bi baktım kendilerine yeni yol yapmışlar erhanda kara batak gibi bir kaybolup bir çıkıyormuş ordan meğer, yarışın sonuna doğru bir virajda fatihi geçerken arkamdan bodoslama çarptı kara batak erhan. direk bariyerlere girdim direksiyonuda sıkı tuttuğumdan kazanın etkisiylede yamuldu direksiyon. son dakikaları yamuk kullandık yarış bitince hemen bıraktım arabayı çakılmasın mevzu diye ..sonuçta güzel bir eğlence oldu katılan arkadaşlarımıza teşekkürler bilek güreşine gelince kolum sakatlandı ama 3 saniye dayananı kazanmış sayarım SUFYAN ABİM HARİÇ
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum