Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FACOMX YARIŞTAN KAÇIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: FACOMX YARIŞTAN KAÇIYOR

Volkan Kesin Kabul etmez

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bu Akşam Beklenen GoCart Yapıldı

Sonuçları Açıklıyorum

1-Hasan Aracı ve Plotajı güzeldi
      2-Volkan-Fatih biraz karışık Ama Volkan Diyoruz
      3-Fatih
      4-Erhan Kamikaze haha

Arkadaşlar Araçlar standart olmadığı için farklar oluştu ama çok keyif aldık ve kurtlarımızı döktük bu arada erhanın gözünün açıklığı ordada çıktı adam piste kaçak yol buldu birde volkan hönkkk diye kaza yaptı erhan arkadan dokununca haha haha haha şu da bir gerçek ki erhan gocartı çarpışan oto ile karıştırmış...

Volkan abi Altın kemeri kaptırdı desene
      Abi böyle etkinlik yapıyorsunuz bir kişiyide yanınızda kameraman olarak götürün bu yarış sitenin tarihine gececekti yaa neyse ki kanunsuz bi yarış yapmamışsınız
      Kanunsuz hareketler olsada
      Haklısın kanunsuz.. polis gökhan la dr sufyan yoktu resmi olmaz kanunsuz olur bida tekrarlansın :P
      Katılıyorum Abi

Yorum

Volkan Kesin Kabul etmez
        Telefonda ki kopan gümbürtüden anlaşılıyordu zaten Volkan abimin kabul etmediği

Yorum

Ooo ne iddalar çıktı ortaya zamanla yavaş yavaş yapacağız bu arada langırt oynamayıda biliyor haha

Yorum

Ooo ne iddalar çıktı ortaya zamanla yavaş yavaş yapacağız bu arada langırt oynamayıda biliyor haha
            Valla langırt sakat iş abi Volkan abi yeniliyor olursa o hırsla topa vurduğu gibi karşı takımdan birinin böğrüne saplar

Yorum

Valla gocart langırt falan diyip volkan abiyi kızdırmak kolay, mühim olan bilek güreşi diyebilmek
              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                Valla gocart langırt falan diyip volkan abiyi kızdırmak kolay, mühim olan bilek güreşi diyebilmek
                Yok o iş sakat Oğuz o olayda dengeleri değiştirmek gerekir 3 e 1 yada 4 e 1 gibi Volkan abinin karşısına tek kişi çıkartmak kanunsuzluk olur

Yorum

Emre Volkanın bilekleri sakatlandı merak etme birşey olmaz 1 e 1 yapılır tam zamanı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                    Yok o iş sakat Oğuz o olayda dengeleri değiştirmek gerekir 3 e 1 yada 4 e 1 gibi Volkan abinin karşısına tek kişi çıkartmak kanunsuzluk olur
                    Volkan abinin aktiyle opc ye 4 kişi bindirip kendi arabasıyla kapıştırmaya çalıştığı göz önüne alınırsa, doğru söylüyorsun

Yorum

Emre Volkanın bilekleri sakatlandı merak etme birşey olmaz 1 e 1 yapılır tam zamanı
                      Yok abi ya sakat makat farketmez her türlü yer bizi, onun kolları doğuştan chipli haha haha haha

Yorum

Volkanıma dokunmayın .. iyileşince gelin
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                          Bu Akşam Beklenen GoCart Yapıldı

Sonuçları Açıklıyorum

1-Hasan Aracı ve Plotajı güzeldi
                          2-Volkan-Fatih biraz karışık Ama Volkan Diyoruz
                          3-Fatih
                          4-Erhan Kamikaze haha

Arkadaşlar Araçlar standart olmadığı için farklar oluştu ama çok keyif aldık ve kurtlarımızı döktük bu arada erhanın gözünün açıklığı ordada çıktı adam piste kaçak yol buldu birde volkan hönkkk diye kaza yaptı erhan arkadan dokununca haha haha haha şu da bir gerçek ki erhan gocartı çarpışan oto ile karıştırmış...

Volkan abi Altın kemeri kaptırdı desene
                          Abi böyle etkinlik yapıyorsunuz bir kişiyide yanınızda kameraman olarak götürün bu yarış sitenin tarihine gececekti yaa neyse ki kanunsuz bi yarış yapmamışsınız
                          Kanunsuz hareketler olsada
                          Haklısın kanunsuz.. polis gökhan la dr sufyan yoktu resmi olmaz kanunsuz olur bida tekrarlansın :P
                          aynen katılıyorum sufyan abinin ve benim resmi hakemliğimizde gerçekleşmeyen bir yarışı onaylamıyoruz tekrarlanmalı....
                          F30 Sport+

Yorum

evet arkadaşlar akşam güzel bi etkinlik oldu ..vede çokça hile ,,yarış başladı hasanın aracı hem bizimkinden hızlıydı hafiflikten ,pilotajıda iyiydi önde hasan arkada ben arkada fatih ve çamur şevket erhan.. bu böyle uzun zaman devam etti sonra çekişme olsun diye fatihleri sağa çekip bekledim. yanıma geldiklerinde tekrar başladık fatih arkamdan takipteyken birden yok oldu, ulan nereye gitti bu derken bibaktım 50 metre önümde gidiyor nasıl ordan çıktı derken bi baktım kendilerine yeni yol yapmışlar erhanda kara batak gibi bir kaybolup bir çıkıyormuş ordan meğer, yarışın sonuna doğru bir virajda fatihi geçerken arkamdan bodoslama çarptı kara batak erhan. direk bariyerlere girdim direksiyonuda sıkı tuttuğumdan kazanın etkisiylede yamuldu direksiyon. son dakikaları yamuk kullandık yarış bitince hemen bıraktım arabayı çakılmasın mevzu diye ..sonuçta güzel bir eğlence oldu katılan arkadaşlarımıza teşekkürler bilek güreşine gelince kolum sakatlandı ama 3 saniye dayananı kazanmış sayarım SUFYAN ABİM HARİÇ

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan abi anlatım süper keşke gelebilydim) ama bende istiyorum artıkkk
                              F30 Sport+

Yorum

Seni tek başına salmak lazım piste. Ayrıca etraftaki kırsal alanı, ağaçları vs temizlemek lazım. haha haha haha

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                Volkan abi anlatım süper keşke gelebilydim) ama bende istiyorum artıkkk
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X