EVET ARKADAŞLAR FATİH ARKADAŞIMIZLA ARAMIZDA SÜRE GELEN BİR İDDİA VAR HEP KENDİSİ CADDEDE YARIŞMAK İSTİYOR SIKIŞIK TRAFİKTE MAKAS ATMAYI İSTİYOR .. BENDE TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATMAMAYI BOŞ TRAFİKTE SABİHA GÖKÇEN HAVA ALANININ ORADALARDA VİRAJLARA GİRELİM KİMSEYİ TEHLİKEYE ATMAYALIM PİLOTLUĞUNU GÖSTER BANA DİYORUM KAÇIYOR HEP OZAMAN CARTİNG YAPALIM DİYORUM ONDANDA KAÇIYOR GERÇİ ODA BİLİYOR O YÜZDEN KAÇIYOR BURADAN SON KEZ ÇAĞRIYORUM CARTINGE VEYA SABİHA GÖKÇENE GELİYORMUSUN KAÇIYORMUSUN hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
FACOMX YARIŞTAN KAÇIYOR
Collapse
X
-
Ynt: FACOMX YARIŞTAN KAÇIYOR
İki esit arabayla her zanan volkan bir boş yol bir tafik sms ten attigin mesajlari zamani gelince aciklarim sonucu soyluyorum 2-0 alirim neden diye soranlara cevap kilo farkimiz var geçen stock insignia ile yarıstık araclarimiz kafa kafaya gidiyor hatta cok hafif farklar oluyor en buyuk etkenlerden biri kilo haha haha haha
volkan ikinci teklifim ben senin araci kullanacagim sende benimkini sonucu soyluyorum 2-0 ben alim her halikarda operim cool haha
illede oynamak istiyorsa geceleri telefonu acacaksin duymadim demiyeceksin haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXİki esit arabayla her zanan volkan bir boş yol bir tafik sms ten attigin mesajlari zamani gelince aciklarim sonucu soyluyorum 2-0 alirim neden diye soranlara cevap kilo farkimiz var :-):-):-) en stock insignia yarsinda araclarimiz kafa kafaya gidiyor hatta cok hafif farklar oluyor en buyuk etkenlerden biri kilo haha haha haha
volkan ikinci teklifim ben senin araci kullanacagim sende benimkini sonucu soyluyorum 2-0 ben alim her halikarda operim cool haha
hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXİki esit arabayla her zanan volkan bir boş yol bir tafik sms ten attigin mesajlari zamani gelince aciklarim sonucu soyluyorum 2-0 alirim neden diye soranlara cevap kilo farkimiz var :-):-):-) en stock insignia yarsinda araclarimiz kafa kafaya gidiyor hatta cok hafif farklar oluyor en buyuk etkenlerden biri kilo haha haha haha
illede oynamak istiyorsa geceleri telefonu acacaksin duymadim demiyeceksin hahaF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: FacomXİki esit arabayla her zanan volkan bir boş yol bir tafik sms ten attigin mesajlari zamani gelince aciklarim sonucu soyluyorum 2-0 alirim neden diye soranlara cevap kilo farkimiz var :-):-):-) en stock insignia yarsinda araclarimiz kafa kafaya gidiyor hatta cok hafif farklar oluyor en buyuk etkenlerden biri kilo haha haha haha
ver gazı gökhanım
Yorum
Yorum