Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FACOMX YARIŞTAN KAÇIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: FACOMX YARIŞTAN KAÇIYOR

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Volkan araç sürmeden önce mide bulantı hapı al sonra biraz rahatla sonrada gocart yapalım sonra kaza yapıp pisten çıkmalar olmasın her ne kadar temasta olsa kontrolü kaybetmemek lazım hepimize erhan çarptı ama kimse kontrolü kaybetmedi senin haricinde o yüzden hasanda bende direksiyonu sağlam tutanlarla gezmeye gideriz haha

Kurallara uyalım uymayanları uyaralım police

hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho

Yorum

Konuya yeni baktım, Aman beyler her ne olursa olsun Dikkati elden bırakmamakta fayda var. Yine de Geçmiş olsun diyelim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
        Konuya yeni baktım, Aman beyler her ne olursa olsun Dikkati elden bırakmamakta fayda var. Yine de Geçmiş olsun diyelim..
        Cemil abi olaylar Gocart pistinde geçiyor o yüzden keyifli oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya

cemil abi ya, erhanın kulağını çekmek lazım, herkese çarptı akşam

Yorum

vay arkadaş yaaa fatih abi sen nemişin yaaaa herkez sana hucum ediyor temas ettiren ettirene valla senden korkulur ihihi ihihi
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Emre, Temaslar beni etkilemedi Volkanı etkiliyor hemen pist dışına bodozlama öyle bir bodozlamaki çarpışan oto misali haha haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                vay arkadaş yaaa fatih abi sen nemişin yaaaa herkez sana hucum ediyor temas ettiren ettirene valla senden korkulur ihihi ihihi

aynen öle, uzak durmakta fayda var, benim ortalamamı tavan yaptırdı yine

Yorum

Temaslar beni etkilemedi Volkanı etkiliyor heme pist dışına bodozlama öyle bir bodozlamaki çarpışan oto misali haha haha haha haha

yaw ben göremedim o bodozlama kazayı

Yorum

ama direksiyonu filan yamulttuğuna göre sağlam girmiş

Yorum

bu sefer hazır )
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

yook kardeşim ben senin kadar laf cambazı görmedim ömrümde okadar kızdırmaya çalıştın beni ama neoldu.. cartingte üçünçü oldun geçebildinmi beni hayır, çekişme olsun diye artı centilmeğinliğimden bekledim seni yine geçemedin , sonrada erhanın bana vurmasını bahane ediyorsun korkulur senden ne diyeyim . artık bu iddiaya son noktayı koyuyorum opelin pilotu alptekin beyi ayarlıyalım izmit körfez pisti açılmak üzere görüştüm orada alptekinin eşliğinde pist turnuvası yapalım pilotu getiremesseniz benim hocam hakan güveni ayarlarım ondan sonra görelim ak koyunu kara koyunu masrafları kaybedenlere ödetmeyiz ortak öderiz bu iş lafta olmıyacak ama varım diyenler yazsın ismini

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                          yook kardeşim ben senin kadar laf cambazı görmedim ömrümde okadar kızdırmaya çalıştın beni ama neoldu.. cartingte üçünçü oldun geçebildinmi beni hayır, çekişme olsun diye artı centilmeğinliğimden bekledim seni yine geçemedin , sonrada erhanın bana vurmasını bahane ediyorsun korkulur senden ne diyeyim . artık bu iddiaya son noktayı koyuyorum opelin pilotu alptekin beyi ayarlıyalım izmit körfez pisti açılmak üzere görüştüm orada alptekinin eşliğinde pist turnuvası yapalım pilotu getiremesseniz benim hocam hakan güveni ayarlarım ondan sonra görelim ak koyunu kara koyunu masrafları kaybedenlere ödetmeyiz ortak öderiz bu iş lafta olmıyacak ama varım diyenler yazsın ismini

araçlar eşiy olduğu sürece her zaman varım......

hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho hiho

Yorum

Tirübunlerin oradaki son keskin viraj var ya 3 müz birden girdik volkan ben erhan erhanın gelişinden anladım çakacak diye biraz kenara çekildim o da volkana dokundu volkanda tirübünlere doğru bodozlama hatta düşünün aracın arka tekerleri 15 cm havalandı haha haha

Yorum

Tirübunlerin oradaki son keskin viraj var ya 3 müz birden girdik volkan ben erhan erhanın gelişinden anladım çakacak diye biraz kenara çekildim o da volkana dokundu volkanda tirübünlere doğru bodozlama hatta düşünün aracın arka tekerleri 15 cd havalandı haha haha

of ya nasıl kaçırmışım bu sahneyi haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

Merak etme hasan bir daha gideriz gocarta bir daha yaşarız bu sahneleri haha

Yorum

İşleniyor...
                                X