Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bızım arabalar hakkında!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bızım arabalar hakkında!

Orjinal yazı sahibi: Avalon
    Benim bir türlü aklım almıyor... 3.20d dediğimiz arabanın 0-100 ü 7,6 sn , max. hızı 233...Kalkıştada , yüksek hızlarda da bizim insigniaların şansı olmaması gerek...Ya bu bmw leri kullananlarda iş yok yada teknik verileri firmalar kafalarına göre yazıyor...ya da farklı bir açıklaması varsa biri anlatırsa çok memnun olurum.
    Abi teknik veriler traş olabilir...Dün bir tane 320 d 184 hp yi yakından inceleme fırsatı buldum..ne yakıt tüketimi ne de performans konusunda beklediğim farkı hissedemedim....Hissettiğim en bariz fark aracın aktarma organlarının gerçekten kusursuz olduğuydu.
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
      Benim bir türlü aklım almıyor... 3.20d dediğimiz arabanın 0-100 ü 7,6 sn , max. hızı 233...Kalkıştada , yüksek hızlarda da bizim insigniaların şansı olmaması gerek...Ya bu bmw leri kullananlarda iş yok yada teknik verileri firmalar kafalarına göre yazıyor...ya da farklı bir açıklaması varsa biri anlatırsa çok memnun olurum.
      Abi teknik veriler traş olabilir...Dün bir tane 320 d 184 hp yi yakından inceleme fırsatı buldum..ne yakıt tüketimi ne de performans konusunda bariz bir fark hissedemedim....Hissettiğim en bariz fark aracın aktarma organları gerçekten kusursuz olduğuydu.
      işte kardeşim bizim de en büyük sıkıntımız aktarma konusunda, herkes çift kavramalı debriyajla işini çözüyor fakat şu bizim opel buna benzer bi sistem yapamadı, renault bile yaptı, opel hala izlemede, hep aktarmada sorun var yaa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
        Abi teknik veriler traş olabilir...Dün bir tane 320 d 184 hp yi yakından inceleme fırsatı buldum..ne yakıt tüketimi ne de performans konusunda bariz bir fark hissedemedim....Hissettiğim en bariz fark aracın aktarma organları gerçekten kusursuz olduğuydu.

Bir de nedense 3.20d kullanıcıları çok uysal galiba...4 aydır insigina kullanıyorum hiç denk gelmedi bana, selektör yaptığım hemen sağlıyor Bendeki şansmıdır yoksa accent kullanıcılarının insignia takıntısımıdır bilmiyorum ama 2 günde bir kıçıma bir accent yapışıyor, onlarda 3-4 deyince aynada nokta oluyor Şimdi diyeceksinizki accent le kapışıp insignia ya hakaret etme ama böyle böyle belki insignia görünce ona göre davranırlar

Gırgır bir tarafa , ben en iyisi bir şekilde 3.20d direksiyonuna geçip kendim göreyim performansını...Hani değerlerde biraz şişirme olsa bile 7,6 sn ve 233 max. hız değerleri çok ciddi değerler...
        2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

320 D nin iki versiyonu var 184 hb likler birde 170hb likler var karıştırmayın yeni nesiller 184 Hb gerçekten güzel gidiyorlar kafa tutmak için plotajınızın iyi olması lazım unutmayın trafikte daha avantajlılar onuda unutmayın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            320 D nin iki versiyonu var 184 hb likler birde 170hb likler var karıştırmayın yeni nesiller 184 Hb gerçekten güzel gidiyorlar kafa tutmak için plotajınızın iyi olması lazım unutmayın trafikte daha avantajlılar onuda unutmayın

bence virajlı yollarda, her zaman avantaj bizdedir ağırlık avantajı ve önden çekiş avantajı bmw de ii bir pilot yoksa her viraj spin atar, böylece biz geçeriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              Orjinal yazı sahibi: FacomX

bence virajlı yollarda, her zaman avantaj bizdedir ağırlık avantajı ve önden çekiş avantajı bmw de ii bir pilot yoksa her viraj spin atar, böylece biz geçeriz

bmw de süspansiyon, ön takım yapısı bizim araçlardan daha iyi, viraja hangi hızla girerseniz, o hızla virajdan çıkmanız mümkün, 3 kasalarda süspansiyonlar o kadar sertki, virajda hiç esneme yapmıyor....

Yorum

Bir de nedense 3.20d kullanıcıları çok uysal galiba...4 aydır insigina kullanıyorum hiç denk gelmedi bana, selektör yaptığım hemen sağlıyor Bendeki şansmıdır yoksa accent kullanıcılarının insignia takıntısımıdır bilmiyorum ama 2 günde bir kıçıma bir accent yapışıyor, onlarda 3-4 deyince aynada nokta oluyor Şimdi diyeceksinizki accent le kapışıp insignia ya hakaret etme ama böyle böyle belki insignia görünce ona göre davranırlar

Gırgır bir tarafa , ben en iyisi bir şekilde 3.20d direksiyonuna geçip kendim göreyim performansını...Hani değerlerde biraz şişirme olsa bile 7,6 sn ve 233 max. hız değerleri çok ciddi değerler...
                Accent'lere de fazla bulaşmayın uçan teneke 1.5 dizeller fena gidiyor valla
                yarıştınız geçtiniz diyelim, bu sefer onun önünde durmayın, başka şeride geçin. birşey olursa Insignia dururda Accent Allah kerim
                InsigniaTEAM

Yorum

ewet arkadaslar bende cesmeye gıderken kac modeldı bılmıyorum ama 320 d yenı kasalardan gıdıodu 34 plakalı sıkıstırıyodu sureklı yokus yukarı bı kapıstık adam gazı kokledı egzosusundan dumanını resmen gordum hafıf yokus yukarı 160 tan bı basladık ben bıtırırken 190 a dogru cıktım oda 180 de kaldı bu arada 6 vıtesteyım hemde duz yolda kapıstık 200 e kadar dıbımde gıttı nerdeyse ama 200 den sonra bıraktı yarısı devam etmedı zorluyolar baya cok gercektende!

Yorum

320d'nin üç çeşidi var, 163, 177 ve 184 PS. Ayrıca kötü bir şoför bile DSC açıkken bir Insignia'dan her türlü hızlı girer her viraja.

Ancak makyaj öncesi araçlar rölantide bile bütünüyle titriyor, içi dışı.
                    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                    '15 BMW 118i LCI

Yorum

yarıştınız geçtiniz diyelim, bu sefer onun önünde durmayın, başka şeride geçin. birşey olursa Insignia dururda Accent Allah kerim
                      [/quote]

haha gerçekten iimiş, ben virajda yoldan çıkmış bmw 520 d gördüm arkadan atmış dsc asr esp tcs filan hepsi açık nasıl olur da bmw 320 d daha stabil olabilir? inanasım gelmiyor, arkadan çekiş arabayı virajda her türlü dikkatli kullanacaksın arkadaş, yoldan çıkma ihtimali her türlü var, sonuçta bmw 320 d ne kadar dsc destekli olsada fizik kurallarını da ezecek kadar bi makine değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        haha gerçekten iimiş, ben virajda yoldan çıkmış bmw 520 d gördüm arkadan atmış dsc asr esp tcs filan hepsi açık nasıl olur da bmw 320 d daha stabil olabilir? inanasım gelmiyor, arkadan çekiş arabayı virajda her türlü dikkatli kullanacaksın arkadaş, yoldan çıkma ihtimali her türlü var, sonuçta bmw 320 d ne kadar dsc destekli olsada fizik kurallarını da ezecek kadar bi makine değil
                        [/quote]

virajda yoldan çıkmış bi 5.20 görmeniz çok doğaldır, bu aynı şekilde insignia da olabilirdi, kullanıcının yapmış olduğu bi hatadan dolayı çıkmış olabilir, her insan kullandığı aracın en iyi olmasını ister ve bunu savunur, ben de şuan kendi aracımın en iyi olduğunu düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın elbette çok daha iyi araçlar var ancak benim kıyaslamam "fiyatına" göre en iyi araç, bmw ise fiyatını haketmediğini düşündüğüm bi marka, bana göre bizim araçlardan üstün olan özellikleri başlıca, şanzuman, aktarma organları ve yürüyen aksam, insignia da virajlarda iyi ama ben bmw nin virajlarda daha iyi olduğunu düşünüyorum, her iki aracında sahibi olmuş biri olarak.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                          320d'nin üç çeşidi var, 163, 177 ve 184 PS. Ayrıca kötü bir şoför bile DSC açıkken bir Insignia'dan her türlü hızlı girer her viraja.

Ancak makyaj öncesi araçlar rölantide bile bütünüyle titriyor, içi dışı.

163 ps olanın insignia ile kafa tutma şansı yok, 177 kafa kafaya gider, 184 ps ise insigniayı üzer bence, hem tork, hem ps daha güçlü....

Yorum

Bende Hasan arkadasima katılıyorum 320d 184 hp bizi yer test etmiş biri olarak düşüncem
                            Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

İşleniyor...
                            X