Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bızım arabalar hakkında!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bızım arabalar hakkında!

arkadaslar merakettıgım konu su bızım arabalar 180 beygırlıkle kalkısta cok zorlanıyor katılıyorum agır kalıyor cok 2 vıtesın 4000 devırlerındede tam gazdada patıye kalıyor araba gec toparlıyor! merakettıgım su hangı arabaları gecemeyız?

2011 model bmw 3.20 d 177 beygırden 184 beygıre cıkmıs 7.9 snde cıkıyor sanırım guzel bır tokat yerız gıbıme gelıyor

c 180 156 beygır 8.9 sn oda! sahsen kullandım f1 alınca cok guzel kapatıyor kendısını!

honda cıvıc vti 160 beygır!

206 gtı 136 beygır?

206 rc 180 beygır!
    bravo hgt 155 beygır! karısık oldu ama kusura bakmayın arkadasların dedıgı gıbı turbo yazısını goren baslıyo dıbımıze kadar gırıp ılla tahrık edıp yarısmamız ıstıyorlar

Ynt: bızım arabalar hakkında!

Emrecim saydıgın tüm araçlara dersleri verilmiştir merak etme hepsine vuruz tokatı hiçbirinden tokat yemeyiz helede uzun yolda en son 320d ankara yolunda cıldırttım
    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Kalkışta hiç birini yiyemeyiz gibi mitsubishi & insgina konusundada yazdım kalkış yapmak Mantıksız bizim araçlarla ama 3. viteste gönül rahatlığı ile hepsi ile kapışabilirsiniz hepsinide yersiniz...pejo grubuyla kalkışta kalkmayın özellikle vtı 99 mode headerslı yakın zamanda kalkmak istiyor benimle sonucunu belirtirim...

Yorum

Bunu ne zamandir dusunuyorum
        Kimleri teoride geceriz gecemeyiz listesi olusturalim
        Boylece yanlis ziplamalar olmasin evo gibi mesela
        Tabi bir de pratikte ne oldu onu bilgi olarak veririz
        Kapisan da ne var o da onemli turbo + chip + no cat ...
        Boyle bir tablo yapsak ne dersiniz

Yorum

bizim araçların kalkışları o kadarda kötü değil, o kasaya göre gayet iyi bence, araçlarımızı kullandıkça alışmaktayız ve o ilk günkü hızına, gücüne alışıp aracın gücünü unutmaktayız, bunuda hatırlamanın en iyi yolu arada farklı, orta güçte araçlar kullanmak, ancak o zaman araçlarımızın güçlerini daha iyi anlarız diye düşünüyorum....

Yorum

Bence saydığınız klasmanlar da kalkılacak arabalar kasasına uygun araçlar olmalıdır.. 206 larda uzun yolda ancak alırsınız. 97 den beri peugeot kullanıyorum. Kalkışda çok seri araçlar. Heleki yüklemelerde 106 ların önüne geçen araç göremedim.. şu an bir de 206 var bende 1.4 motor da daha kalkıp da beni geçen görmedim.. altımızdaki araç çok ağır dediğiniz gibi 3. viteste arkanızda kalır ama kalkış için bence çok çok çok ağır bir araç.

Yorum

ewet arkadaslar kalkısta cok agır gercektende! ben su olaya takıldım 184 beygır 320 d bızı cok zorlar gıbıme gelıo sızce? baska hangı arabalar bızı zorlar gecemıcegımız olabılır kendı katogorımıze gore listesini olusturmaya calısalım arkadaslar bence! sonra tokat yemeyelım scrıcco nasıl? golf tsı 160 beygırlık olanları varmıs? benı dusunduren aslında su vtı ler ama kalkısta yenılırız ama uzun yolda arabalarını ıttırırmıyız sızce

Yorum

vti daha önce de karşılaştırıldı ama Hondacıların yorumlarıda dahil net birşey yok ortada, denemek lazım
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  vti daha önce de karşılaştırıldı ama Hondacıların yorumlarıda dahil net birşey yok ortada, denemek lazım
                  haklısın cagrı aslında su vıdeo cameralardan taktırcaz arabalara kım kaffa tutuyosa ektıklerımızın anı hepsıını kaydeder ve paylasırız!

Yorum

merhabalar bende İzmir Çeşme'deyim, tanışma bölümünde tanıttım kendimi o yüzden burda tekrar gerek duymadım affınıza sığınarak, ben otomobillerle çok ilgiliyim, özellikle de INSIGNIA 115 Bg'liği satıp 180'e geçtim adeta eşekten inip ata binmiş gibi oldum şunu söyleyeyim, tanışma bölümünde de belirttim zaten, audi a5 1.8 T, peugeot 106 gti modifiyeli, vw scirocco kalkışta olmasa bile 3. vitese geçtiğimde aynamda görünüyordu , c180 komp, bmw 320 d bunların hepsine toz yutturdum civic vtecleri kafana bile takma çok düşük torklarıyla arabadan bile sayılmazlar, diğer arabalar arkadaşların dediği gibi biraz zorlayabilir fakat bravo hgt araba bile değil, sonuçta fiat

Yorum

Benim bir türlü aklım almıyor... 3.20d dediğimiz arabanın 0-100 ü 7,6 sn , max. hızı 233...Kalkıştada , yüksek hızlarda da bizim insigniaların şansı olmaması gerek...Ya bu bmw leri kullananlarda iş yok yada teknik verileri firmalar kafalarına göre yazıyor...ya da farklı bir açıklaması varsa biri anlatırsa çok memnun olurum.
                      2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Avalon
                        Benim bir türlü aklım almıyor... 3.20d dediğimiz arabanın 0-100 ü 7,6 sn , max. hızı 233...Kalkıştada , yüksek hızlarda da bizim insigniaların şansı olmaması gerek...Ya bu bmw leri kullananlarda iş yok yada teknik verileri firmalar kafalarına göre yazıyor...ya da farklı bir açıklaması varsa biri anlatırsa çok memnun olurum.

tarık bey aynen size katılmaktayım, bu 3 kasa sürücülerinde iş yok bence, 320i için bişi diyemem ama, 320d insigniayı üzer diye düşünüyorum.....

Yorum

dun bı 3.20 d oynadık bıraz cok ıı gıdıo arac walla ıı bı sofor warsa kafa kafaya gıder gıbı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                            dun bı 3.20 d oynadık bıraz cok ıı gıdıo arac walla ıı bı sofor warsa kafa kafaya gıder gıbı

bence kafa kafaya bile hayal

184 hp @ 4.000 d/d
                            380 Nm @ 1.900-2.750 d/d
                            0-100 7.5 sn
                            max 235 km/h
                            şehir dışı: 4 litre ortalama 4.7 litre şehir içi 5.9 litre tüketim

Yorum

dün speed emre kardeşimle birlikte insignia OPC test sürüşüne katıldık çeşmede, arkadaşlar, araçlarımız kalkışta yavaşlar fakat, 3000 rpm civarı çekişi dehşetlere ulaşıyor, aynı sorun OPC de de vardı araç kalkışta 325 bg ve 4 çeker olmasına rağmen, flex de de OPC seçili araç kalkışta hantallığını gizleyemiyor, nitekim 6.6 sn verisi bunun açık bir örneği... civic type-r ı ele alalım, 2.0 Vtec 202 BG, aracın 0-100 ivmelenmesi 6.8 sn, ve bu araç önden çekiş, şunu çok ii biliyorum, OPC 3, vitesten sonra onun ifadesini öyle bi alır ki type-r utancından bi daha karşısına çıkamaz ama bu araçların hantallığı bizi delirtiyor, araçtan çok memnunum fakat bu 0-100 olayı çok can sıkıcı ...

Yorum

İşleniyor...
                              X