Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mitsubishi ve insignia :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mitsubishi ve insignia :(

bir hekim arkadaş mitsubishi almış. evo 6 diyor kendisi. 2000 yada 2001 model olacak . tipine bakınca bişeye benzetemedim. egzozda gürültülü sesler, bagajın üstünde kocaman bir spoyler, siyahmı desem kahverengimi nedir abuk sabuk birde renk..sağı solu görseniz dökülecek gibi. neyse dedi gel kapışak. benimde araba hakkında bi bilgim yok. arabanın tipine baktım bide benim arabaya baktım, eşşek değildir ya şu külüstürü geçerim dedim...demez olaydım... ben 50 km hıza ulaştığımda 50 metrede fark vardı adamlar memlekette ne kadar beygir varsa kaputun içine doldurmuş.

Ynt: mitsubishi ve insignia

Evo 6 sakat abi hiç denemeseydin

Yorum

biz onu emre abiye havale edelim

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

memelkette nekadar beygir varsa .....
        Evet olur boyle şeyler Aracımız ağır aslında. Kısa mesafe için değilde biraz daha uzatmalı parkurlar için uygun bence....
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Evo 6 dediğiniz tommi makinen oluyor efsane kasalardan ölüsü dirisi bize yeter o arabanın keşke kapışmadan forumda böyle bi deneyim olacak deseydiniz gerekli uyarılarda bulunurduk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
            biz onu emre abiye havale edelim
            Arslan kardeşim o makina bizim bütün doldurmalarımıza rağmen yer bizi yani en fazla kafa kafaya gitsek ufak tefek oynamalarla yine yer yine yer

Yorum

abi ne yaptın ya 2.0 T 280hp 373nm
              InsigniaTEAM

Yorum

bilmeyince böyle oluyor sanırım. passat modeo c 180 falan gibi olur dedim ama olmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
                  bilmeyince böyle oluyor sanırım. passat modeo c 180 falan gibi olur dedim ama olmadı
                  sizi daha önce aramızda hiç görmemiştik Ankaradasınız sanırım buluşmalarda aramızda olmanızı ve sizi tanımayı çok isteriz hem o arkadaşınızda gelir buluşmalara bende denemek isterim

Yorum

ankaradayım çok nöbetim oluyor bu sıralar fırsat bulursam gelecem. forumu sık sık ziyaret ederim yazışmaları okurum . güzel bir site güzel bir ortam

Yorum

opc ile deneyelim evo 6 yı

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

ankaradayım çok nöbetim oluyor bu sıralar fırsat bulursam gelecem. forumu sık sık ziyaret ederim yazışmaları okurum . güzel bir site güzel bir ortam
                        Valla kesinlikle aramızda olmalısınız sizin gibi tomy lere kafa tutan üyelerimizi aramızda görmek bizi mutlu edecek taze kan olursunuz bir nevi
                        Büyük Türkiye buluşması yapılacak o zamana kaar biz bi buluşma daha yapabiliriz hatta perşembe müsayitseniz ufak bi toplanma gerçekleşecek sizide bekleriz

Yorum

inşallah fırsat bulursam katılırım evocuyuda alır gelirim

Yorum

inşallah fırsat bulursam katılırım evocuyuda alır gelirim
                            Valla süper olur siz ona tommi ci deyin daha çok hoşuna gider mitsubishinin lancer serisinin evo katagorisinde 6. kasasıdır başarısından dolayı ünlü yarışcı tommi makinenin ismi verilmiştir tam bir efsane diyebiliriz

Yorum

)) bilen bilir benimde öyle bi golf gtı anım olmuştu
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X