bir hekim arkadaş mitsubishi almış. evo 6 diyor kendisi. 2000 yada 2001 model olacak . tipine bakınca bişeye benzetemedim. egzozda gürültülü sesler, bagajın üstünde kocaman bir spoyler, siyahmı desem kahverengimi nedir abuk sabuk birde renk..sağı solu görseniz dökülecek gibi. neyse dedi gel kapışak. benimde araba hakkında bi bilgim yok. arabanın tipine baktım bide benim arabaya baktım, eşşek değildir ya şu külüstürü geçerim dedim...demez olaydım... ben 50 km hıza ulaştığımda 50 metrede fark vardı adamlar memlekette ne kadar beygir varsa kaputun içine doldurmuş.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mitsubishi ve insignia :(
Collapse
X
-
Ynt: mitsubishi ve insignia
Orjinal yazı sahibi: dr_112bilmeyince böyle oluyor sanırım. passat modeo c 180 falan gibi olur dedim ama olmadı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dr_112ankaradayım çok nöbetim oluyor bu sıralar fırsat bulursam gelecem. forumu sık sık ziyaret ederim yazışmaları okurum . güzel bir site güzel bir ortam
Büyük Türkiye buluşması yapılacak o zamana kaar biz bi buluşma daha yapabiliriz hatta perşembe müsayitseniz ufak bi toplanma gerçekleşecek sizide bekleriz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dr_112inşallah fırsat bulursam katılırım evocuyuda alır gelirim
Yorum
Yorum