Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Canavar ilk servisine gitti :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Canavar ilk servisine gitti

Abi, valla bende Odak diye okudum, buralara kadar gelmişler bir çay içmemişler diye düşündüm

Yorum

Aracı boş alana çıkartamadım, otoparkta çekebildim. Hava yağmurluydu, umarım düzgün çekebilmişimdir. Fotoğraflar;

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Erdem eline sağlık resimler çok güzel olmuş ben beğendim arabanın bakışı değişti valla

Yorum

mercek, mercek, mercek
          ben şuan mercekli xenondan bile memnun değilim, büyük ihtimalle ampulle ilgili bir sıkıntı var. merceksiz çok baş ağrıtır demedi demeyin
          son fotoda aydınlatma durumu çok felaket gözüküyor (bana göre) özellikle Vectra'nın yanındaki ağaca düşen ışığa dikkat. dağ tepe aydınlatır bu farlar ihihi
          bi müsait olduğunda video da çekebilirmisin Erdem ihihi en azından parlama yapmaz, karşıdaki araçlar üzerinde aydınlatma çizgisini de daha iyi görürüz
          InsigniaTEAM

Yorum

sanki robot, ışın gözlerini açmış etrafı tarıyor gibi duruyor Birde şu parkları değiştirirseniz daha güzel olacağını sanıyorum.Uzun - kısa xenon mu yoksa sadece kısalar mı?

Yorum

yalnız siteyi sevdim, fotolarda toplam 7 farklı araç gözüküyor, 5 tanesi Opel ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                yalnız siteyi sevdim, fotolarda toplam 7 farklı araç gözüküyor, 5 tanesi Opel ihihi
                Geldiğinde mutlaka siteye gelmelisin çağrı demedi deme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                  sanki robot, ışın gözlerini açmış etrafı tarıyor gibi duruyor Birde şu parkları değiştirirseniz daha güzel olacağını sanıyorum.Uzun - kısa xenon mu yoksa sadece kısalar mı?
                  Sadece kısa kardeşim şimdilik..Uzunlar bidahaki gittiğimde değişecek,yan perdeler takılacam arka cama film uygulanacak

Yorum

mercek, mercek, mercek
                    ben şuan mercekli xenondan bile memnun değilim, büyük ihtimalle ampulle ilgili bir sıkıntı var. merceksiz çok baş ağrıtır demedi demeyin
                    son fotoda aydınlatma durumu çok felaket gözüküyor (bana göre) özellikle Vectra'nın yanındaki ağaca düşen ışığa dikkat. dağ tepe aydınlatır bu farlar ihihi
                    bi müsait olduğunda video da çekebilirmisin Erdem ihihi en azından parlama yapmaz, karşıdaki araçlar üzerinde aydınlatma çizgisini de daha iyi görürüz
                    Bugün Emre Abi'nin arabanın aynasından kontrol de ettik, pek öyle de bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Bir ara videosunu da çekeceğim.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

abi yapma etme, uzunlara da mı xenon diyosun
                      InsigniaTEAM

Yorum

abi yapma etme, uzunlara da mı xenon diyosun
                        Önüme geçme çağrıııııı haha

Yorum

kesinlikle bi göz alma veya etkileşim yok gecesini test etmedik polisten yanada bi sıkıntı olmayacağına göre hiç bişey olmaz güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                            kesinlikle bi göz alma veya etkileşim yok gecesini test etmedik polisten yanada bi sıkıntı olmayacağına göre hiç bişey olmaz güle güle kullanın
                            Eyvallah kardeşim sayende

Yorum

Güle güle kullan Nuri kardeşim,yakıyor ortalığı Aman nazar değmesin...
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                Güle güle kullan Nuri kardeşim,yakıyor ortalığı Aman nazar değmesin...
                                Abicim teşekkür ederim Ufaktan ufaktan yapmaya çalışıyoruz bişiler artık

Yorum

İşleniyor...
                                X