Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ve diğer araçlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia ve diğer araçlar...

torkumuz çok eksik, o da sıkıştırmanın 8.8 olmasından kaynaklanıyor. ince conta + yazılım lazım tork için ya da yüksek sıkıştırmalı piston ya da basınç açmak vs. vs... :P

Yorum

valla benim bu işe eğilmem lazım bu böyle olmayacak bmw 2.0 d korkum vardı kapışma fırsatı bulamamıştım yine korkmaya başladım bu torkla bu iş olmaz 110 hp lik hdı motorun bile torku bizden çok
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        valla benim bu işe eğilmem lazım bu böyle olmayacak bmw 2.0 d korkum vardı kapışma fırsatı bulamamıştım yine korkmaya başladım bu torkla bu iş olmaz 110 hp lik hdı motorun bile torku bizden çok
        2.0d zor biraz.Son gelicek partideki motorları 184 hp yaptılar 0-100 7.5 sn oldu rolleyes

Yorum

kahretsin ya(
          F30 Sport+

Yorum

Diyorum ben size chip diye

Yorum

bende diyorum ah su piston kolları zayıf olmasa

Yorum

vlla tork lzım bize bi şekilde bu iş böyle olmaz..
                F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar çok alakasız olacak ama bugün E250 CDI a tekrar aşık oldum. arabamı çok seviyorum ama E250 de çok acayip bir şey. kırmızısı vardı bugün otobanda. izlemesi bile keyifli. Şeytan sat evi barkı al bir tane bin diyor.
                  Renault!!!

Yorum

aman diyim arabanız gayet güzel ev bark satılıpta alıncak araba değil bence bahsettiğiniz araç
                    F30 Sport+

Yorum

İşin şakası tabi ev bark satma olayı. ama gerçekten çok yakışıklı araba.
                      Arabamdan çok memnunum ama MB de farklı gerçekten. dün benim eski vectrayla takıldım biraz peşine otobanda. arkadaşta saolsun biraz atraksiyon yaptı yolda. mahmutbey gişeden bahçeşehir ayrımına kadar eğlendik baya. AMG paket gerçketen çok hoştu.
                      Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
                      Renault!!!

Yorum

servet değerinde . bence insignia nın fiyatı maku.l emsallerinden uygun emsallerinden yakışıklı emsallerinden hızlı emsallerinden genç daha ne olsun.
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

servet değerinde gerçekten ama param olsa düşünmeden hemen alırım.
                          şu an piyasada tek iç geçirdiğim araç gördüğümde.
                          Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                            Arkadaşlar çok alakasız olacak ama bugün E250 CDI a tekrar aşık oldum. arabamı çok seviyorum ama E250 de çok acayip bir şey. kırmızısı vardı bugün otobanda. izlemesi bile keyifli. Şeytan sat evi barkı al bir tane bin diyor.
                            cgi 1.8 205hp bizden pek farkı yok arabanın yokusta zorlanıyor sanzıman motor uyumsuzluğu felaket, ve yağ yakma sorunu var ilk 5000km de cdi i bilmiyorum ama benzinliği ağam saham bi araba değil kütük gibi ici

Yorum

hiç sürmediğim için bilmiyorum ama çok yakışıklı araç bence.
                              Renault!!!

Yorum

Konu baya eski kalmış ama yine de yazalım Denizli Muğla arasında lacivert cosmo 1.6 turbo ile karşılaştık.Sahibi forumdandır belki de.Camlar filmliydi içini göremedim ama neyse biraz yürüdük araçla 2-3 boy önde gittik 180 190a kadar sonra yol verdik ama gidişi çok iyiydi aracın gerçekten beğendim

Yorum

İşleniyor...
                                X