Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ve diğer araçlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia ve diğer araçlar...

kesinlikle..
    alt devirlerde de atmosferik 1.6 astra gibi hantal ve isteksiz değil..
    ben bu konuda çok hassas biriyim
    Orjinal yazı sahibi: Mutsuz
    Bende 2500 d/d diye biliyorum turboyu. 2500 devre kadar turbo açıldıktan sonra ki gibi hızlanmıyor ama bende 115 beygir vectra da var. ona göre ilk 2500 devir arasında dağlar var. abartıldığı kadar hantal değil yani.

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Merabal bugün insignia test sürüşüne gittim. Gerçkten ben böyle bi araç görmedim gerek performans gerek konfor olarak muazzam bir araba.

Armoni15: özellikle yanımdaki yetkılıyle beraber sizin sölediniz sola çekme sorununa dikkat ettim ama söğlediğiniz gibi bi problemle karşılaşmadım ..

Bu arada araç 1.6 T edition

SAYGILAR...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osman altay
        Merabal bugün insignia test sürüşüne gittim. Gerçkten ben böyle bi araç görmedim gerek performans gerek konfor olarak muazzam bir araba.

Armoni15: özellikle yanımdaki yetkılıyle beraber sizin sölediniz sola çekme sorununa dikkat ettim ama söğlediğiniz gibi bi problemle karşılaşmadım ..

Bu arada araç 1.6 T edition

SAYGILAR...
        tabiki ilk kullanışta belki belli etmemiştir bende almadan 3 belki 4 defa farklı bayilerde test sürüşü yapmıştım bende anlamadım araçın içine girince çok begeniyoruz nitekim test araacıda olunca biraz cekinerek kullanıyoruz hemen 180 hp nin güçünü görmek için basıyoruz basıncada hız olunca ister istemez refleks olarak direksiyon simidine sıkı sıkı tutuyoruz sıkı tutuncada zaten direksiyonun kacacak yeri olmuyor.hız yapıncada zaten direksiyon yeteri kadar sertleşiyor işte düşük hızda dememim sebebide bu.ben aynı gittiğim yolu doblo ile kullanıyorum ellerimi bırakıyom gayet ii tepki veriyor du direksiyon ama insigniam böle değil..biraz hızlı bozuk zeminli yolda düz yolda bir bırak arac nereye kacıyor.ama arac aldık diyelim belli bir zaman sonra farkedebiliriz.. benden başka arkadaşlarda sanırım 3 belki 4 kişi belki daha fazla kişi foruma yazdı sola çekme olayını farkettiler.. ama tabiki belki test ettiğiniz aracta yoktur şuna inanın benim aldığım bayininde aracı sola gidiyor ve kabul ettiler evet senin aracında bizim aracımızda sola gidiyor dediler .. saygılarımla..
        2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
        2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
        2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
        2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

evet belkide haklısınızdır. Sölediğim gibi ilk kez kullandım aracı tabi heyecanda vardı. ben özellikle dikkat etmeye çalıştım ama gözümden kaçmış fark edememişte olabılırım . Yanımdaki yetkilide bu problemi ilk defa benden duyduğunu söledi . Peki neden kaynaklanıyor bu sorun . bi yerde jantlardan kaynaklandığını okudum sanırım jant değişimi önerilmiş. Sizce sorun ne?

Yorum

Bugün özellikle çukur bozuk yollara girdim. Baya bir denedim düşük hızda ama benim 1,6t editionda böyle bir sorun yok araç hiç yoldan çıkmıyor sola çekme yapmıyor.
            OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

ERCÜ(krz45) ama sanki dünkü yazınızda bendede var demiştiniz sanırım... teknik destek bölünde dün akşam yazdıklarınız duruyor..şimdi baktım tekrar alıntı yapmadım yazınızı ama orada var sanırım...AŞŞAGIDA DÜNKÜ YAZDIĞINIZ PAYLAŞIMINIZ..

Yorum

[quote=ERCÜ(krz45) ]
                Bu sola çekme olayını ilk aldığımda bende hissetttim. Servise durumu anlattım onlaarda şöyle bir yolda deneme sürüşü yaptılar. Bir şey yok dediler. Sanırım bu duruma ben alıştım. Önceleri sola çekme oluyordu ama çok açık bariz değil benim ki. Sizin anlattığınız şekilde şerit değiştirmiyor. Ben diroksiyonu bırakmıyorum .Bırakırsan belki benimki de sola çeker şerit değiştirir.Yarın bir deneyeyim.
                [/quote
                dünkü yazınız .. saygılarımla...

Yorum

Evet ilk şikayetim sola çekme var diye servise gittim. Bir şey çıkmadı. Bugün sizin dediğiniz türde bozuk yolda 50-60 km hızda sola çekme yapmadı. Benim sola çekme olayı özellikle virajda belli ediyordu,bozuk yolda değil. Sanırım bu aracın özelliği sorun yok .
                  OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Başlıkla tartışılan şeyin pek alakası kalmadı galiba bu konuda.
                    Arabasını 2010 yılında alıpta sorun yaşayan arkadaş var mı?
                    Varsa ne gibi sorun yaşadıklarını dile getirirse çok mennun olurum...
                    Renault!!!

Yorum

Merhabalar,

Düşük hızda bozuk yolda sola çekme problemi benim arabadada (1.6 180 Hp Cosmo) var. Serviste(Ankara Reis) kontrol ettiler bir şey bulamadılar. Aynı yol güzergahını aynı hızda diğer arabamla kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Yorum

beraber calistigim arkadas dodge caliber aldi, o da aracinin saga cektigini soyluyor. servise sordugunda bu normal bir durum demis. neresi normalse :/

Yorum

ya neresi normal arkadaşlar bu insignia sürücüleri ilk aracmı alıyor bu yılın aracı ise dikkat edecekler kardeşim mühendisleri sanki bilmiyolar bal gibi biliyolar ben belki 6. aracım sıfır aldığım ama hiç böyle olmadı firmamın diğer aracları yapmıyorda neden bu yapıyor.görürsünüz direksiyon kutu problemi cıkıcak toplamıyor kardeşim direksiyonu aracın .tepki vermiyor en küçük bozuk zeminde direksiyon yumuşak tabi hızlı gitmeyince en küçük bozuk zeminde etkileniyor ve kendini toplamıyor. hızlı gidincede kontrolü saglamak için sıkı sıkı tutuyoruz direksiyonu anlamıyoruz aracın nereye gittiğini tabiki hızlı git bir sal direksiyonu o anda birazda gazı ver bakalım sol şeritdemisin yoksa aynı güzergahtamısın olmaz.. servisler bilmiyor onca opel aracı var hangisi bizler gibi 24 saat aracı ile beraber arıza diyee gelen 1992 den beri gelen belki her araca biniyolar ne bilecekler normal derler.. üstüne varırsakta diyecekleri tek kelime BU ARABALARIN HUYU BU .. görün bakalım...

Yorum

Arkadaşlar "Bozuk yolda sola çekme" diye bir şikayet çok anlaşılır değil. Elektro hidrolik bir direksiyon (rot ayarı bozuk değilse) ister asfalt yolda,ister stabilize yolda olsun,yolun durumuna göre (ıslaklık,kayganlık,eğim) intibak çabası içine girebilir.Bu, zeminle sürekli ve sıkı bir temas halinde olan lastiğin,dolayısıyla direksiyonun doğal davranışıdır.Direksiyonun toparlanma tepkisi ise hıza ve zemin koşullarına göre değişebilir.Örneğin ;buzlu zeminde lastik ve zemin arasındaki temas azaldığı için direksiyonda bir hafifleme hissederiz. Bu zemin koşullarında, direksiyonun kendisini toplama tepkisi artabilir. Bu durumun tersine, temasın yoğunlaştığı bir zeminde (örneğin kumsal ya da balçık)bu tepki yavaşlar.Yirmi dört yılı aşkındır araç kullanıyorum,tecrübelerim doğrultusunda aklıma gelenler bunlardır.

Yorum

sabah 4.vıtes te 160km de 220km ye kadar bastım 5.vıtes gecmıstım ellerımı bıraktım basarken sola cekme yoktu tıtreme vardı oda cok az .bence sızın aracınızda sorun var dunde 145343tane cukura gırdım arbanın nerdeyse rotunu bozdum yınede cekmıyor ama yarın servıse gıtcembakalım ne dıcekler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                                c220d cok cok ıyı gıden bı araba sansımız yok o yuzden denemek ıstedıgım arabalar audı a5 1.8t oto.---mb e coupe e250 :1.8 200hp olan bızden daha agır ve oto vıtes .a5 cevremde var denersem vıdeo cekerımde e coupe nereden bulcam bakalım
                                arkadaşlarımda olan araçlarla deneyeceğiz bakalım biraz daha yol yaptıktan sonra:
                                accord 2.2 turbo-dizel 140hp 320nm civarı tork
                                mercedes e200 kompressor 1.8 superchargerlı 184hp 240nm civarı tork
                                mercedes e250 cgi coupe 1.8 turbolu 204hp 310nm tork

e250 > insignia 1.6T ~= e200 kompressor > accord 2.2 sıralaması olur diye tahmin ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X