Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ve diğer araçlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia ve diğer araçlar...

Bugün eve dönerken trafikte arkama yeni c 220cdi yapıştı.Aynadan baktım iki genç.Oralı olmadım derken sağımdan çıktı bende arkasından topukladım.Tesadüf 3.vites 2500 devire denk geldi.Hemen arkasından kesintisiz biçimde 3ün sonuna kadar ara hiç açılmadan devam ettim.Süren eleman heyecanlanıp geçicem diye önündeki otomobile sağ-sol yapıp duran otobüsün arkasında çıkmayı planlıyordu.Hesapları tutmadı.Acı bir fren önümdekide telaşlanıp acı fren ben acı fren.Keşke gaza getirmeseydim dedim sonra.Neyse nitekim servisi yaklaşmış aracımla 220cdi'in arkasından aynen gittim.Uzunda yer tabi...

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

aman dikkat abi..
      bu konunun zararlı olduğunu düşünmeye başlıyorum.
      InsigniaTEAM

Yorum

3.20 d ya da 5.20 d
        özellikle 3.20 d den uzak durmak lazım..
        seri otomatik şanzumanı ile kalkışlarda ardı ardına sıralıyor bunlar vitesleri..
        ama 3.20i nin şansı yok..
        bu arada aman gaza gelmeyelim sakin gidelim bırakalım kim geçerse geçsin..
        araçtan sürüşten zevk alalım derim..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Corail sana sonuna kadar katılıyorum.
          ben arabayı alalı 3 gün oldu. hala keşfetmeye çalışıyorum neyin ne işe yaradığını.
          tahriklere kapılmadan arabanın keyfini çıkarmak çok zevkli oluyor. yola çıkınca zaten bir çok araba gelip tahrik etmeye çalışıyor ama onlara pek uymamaya çalışın arkadaşlar.
          bunu ne kadar başarırsınız bilemem.
          ancak şunu belirtmem gerek; insan ayağının altında ki gücü bildiği için o kadar rahat hareket ediyor ki.
          bu arada benzer bir olayı 5.20d e uygulamak zorunda kaldım artistlik yapınca. paşa paşa sağa geçip kendi halinde devam etti.
          Renault!!!

Yorum

Arkadaşlar iyi forumlar
            İnsignianın akıl almaz hızının yanında insanı cezbeden motor sesi yokmu_?
            Araçı en yakın zamanda test etmeye gidicem . performanstan biraz söz edebılırmısınız
            şimdiden teşekkür ederım.

Yorum

Merhaba osman altay.
              ben arabamı teslim alalı 3 gün oldu.
              motor sesiyle ilgili olarak şöyle diyebilirim. arabayı almadan önce test etmeye gittiğimde edition model kullandım. arkada eşim ve arkadaşlar vardı. hepsinin ortak söylediği gaza yüklenince arkada rahatsız edici bir ses oluştuğuydu. ben cosmo model sipariş ettim. dün biraz gezme fırsatı buldum. arkada oturanlar test sürüşünde ki araç gibi ses gelmediği söylediler.
              performans olarak anlatmak pek mümkün değil. pek zorlamama rağmen şunu diyebilirim; ben böyle haz veren başka bir arabaya binmedim. turbo açınca yanda kanatlar olsa inanıyor insan.
              motor sesini de şöyle söyleyeyim. dün alışveriş merkezinin kapalı otoparkında çıkarken hafif yokladım camları açıp. mübalağsız aslan kükredi otoparkta.
              aracı alacaksanız şimdiden hayırlı olsun ama mutlaka 3 5 tane nazar duası koyun arabaya. gerçekten çok göz alıcı.
              Renault!!!

Yorum

c220d cok cok ıyı gıden bı araba sansımız yok o yuzden denemek ıstedıgım arabalar audı a5 1.8t oto.---mb e coupe e250 :1.8 200hp olan bızden daha agır ve oto vıtes .a5 cevremde var denersem vıdeo cekerımde e coupe nereden bulcam bakalım

Yorum

mert özel mesajına bakar mısın?
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                    c220d cok cok ıyı gıden bı araba sansımız yok o yuzden denemek ıstedıgım arabalar audı a5 1.8t oto.---mb e coupe e250 :1.8 200hp olan bızden daha agır ve oto vıtes .a5 cevremde var denersem vıdeo cekerımde e coupe nereden bulcam bakalım
                    Orjinal yazı sahibi: Mutsuz
                    Merhaba osman altay.
                    ben arabamı teslim alalı 3 gün oldu.
                    motor sesiyle ilgili olarak şöyle diyebilirim. arabayı almadan önce test etmeye gittiğimde edition model kullandım. arkada eşim ve arkadaşlar vardı. hepsinin ortak söylediği gaza yüklenince arkada rahatsız edici bir ses oluştuğuydu. ben cosmo model sipariş ettim. dün biraz gezme fırsatı buldum. arkada oturanlar test sürüşünde ki araç gibi ses gelmediği söylediler.
                    performans olarak anlatmak pek mümkün değil. pek zorlamama rağmen şunu diyebilirim; ben böyle haz veren başka bir arabaya binmedim. turbo açınca yanda kanatlar olsa inanıyor insan.
                    motor sesini de şöyle söyleyeyim. dün alışveriş merkezinin kapalı otoparkında çıkarken hafif yokladım camları açıp. mübalağsız aslan kükredi otoparkta.
                    aracı alacaksanız şimdiden hayırlı olsun ama mutlaka 3 5 tane nazar duası koyun arabaya. gerçekten çok göz alıcı.
                    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ıcın ; cok yol gosterıcı oldu birde diğer topiclerde ve test sürusu ızlenımı yazan sıtelerde 2500 d/d ye kadar araçın hiç çekmediği çok hantal kaldığı yazıyodu. bu konuyla ilgili gorüslerınızdıde soylersenız sevinirm
                    tesekkur ederım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osman altay
                      Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ıcın ; cok yol gosterıcı oldu birde diğer topiclerde ve test sürusu ızlenımı yazan sıtelerde 2500 d/d ye kadar baraçın hiç çekmediği çok hantal kaldığı yazıyodu. bu konuyla ilgili gorüslerınızdıde soylersenız sevinirm
                      tesekkur ederım
                      ben henüz kullanamadım ama, turbo devreye girmeden araç 115 hp'lik gibi davranabilir gibi geliyor.
                      tabi şanzıman oranları vs.de farklı, sadece turbo 65 hp farkettirmez belki ama yine de etkisi büyük.
                      InsigniaTEAM

Yorum

2000 devirden sonra turbo çalışıyor hafif bir esinti ile sonra birden arac atılıyor ileri.
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bende 2500 d/d diye biliyorum turboyu. 2500 devre kadar turbo açıldıktan sonra ki gibi hızlanmıyor ama bende 115 beygir vectra da var. ona göre ilk 2500 devir arasında dağlar var. abartıldığı kadar hantal değil yani.
                          Renault!!!

Yorum

Tekrar teşekkür ederim .
                            Sanırım yarın gidiyorum test sürüşüne

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osman altay
                              Tekrar teşekkür ederim .
                              Sanırım yarın gidiyorum test sürüşüne
                              dikkat edermisiniz sola cekme varmı düşük hızda bozuk zeminde bir bakarsanız ve bilgi verirseniz 3-4 arkadaş oldu sanırım sola cekim problemi hisseden .. saygılarımla . alırsanızda güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
                              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

[/quote]
                                dikkat edermisiniz sola cekme varmı düşük hızda bozuk zeminde bir bakarsanız ve bilgi verirseniz 3-4 arkadaş oldu sanırım sola cekim problemi hisseden .. saygılarımla . alırsanızda güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
                                [/quote] Tabiki özellikle dikkat ederim..
                                Saolun cümleten

Yorum

İşleniyor...
                                X