arkadaşlar sizinle yolda yarışmak isteyen ya da kalkışta kafa tutan olupta geçtiğiniz eli ayağı düzgün araçlar varmı? ona göre bizde ayağımızı denk alalımda:=)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia ve diğer araçlar...
Collapse
X
-
Ynt: insignia ve diğer araçlar...
Bildiğim kadarıyla 2 tip CDTI var 130hp ve 160 hp olarak. Ayrıca bizler geçtim ettim vs diyoruz ama dier arabadaki sürücüyü hiç hesaba katmıyoruz. Sonuçta dier şoför iyi olmayabilir, veya ne biiim 3. vitesten sonra denemektan vazgeçmiş olabilir vs vs.
Zaten bir süre sonra 180hp alışıyorsunuz ve o hızı ivmlenmeyi hisstemektense yakıt tasarrufu yapmayı tercih ediyorsunuz
Yorum
-
beni bir kez bir seat leon ateşledi, onuda geçtim, genelde kapışma taraftarı değilim, kapışmıyorum da ama insigniayı gören her türlü araba emin olun sizi provoke ediyor. Clio bile bana kafa tutmak istedi ama oralı olmadım çünkü işim vardı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen77beni bir kez bir seat leon ateşledi, onuda geçtim, genelde kapışma taraftarı değilim, kapışmıyorum da ama insigniayı gören her türlü araba emin olun sizi provoke ediyor. Clio bile bana kafa tutmak istedi ama oralı olmadım çünkü işim vardıF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTgökhan benden tavsiye saab ların yanına fazla yaklaşma fena yapıştırıyor.F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTbmw 320i yi perişan edersinde yeni motorlu 320d ler 177hp oluyor birde chip varsa 210hp ye çıkartıyorlar onlara fazla yaklaşmaF30 Sport+
Yorum
Yorum