Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ve diğer araçlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia ve diğer araçlar...

insignia 1500 kg araba.her türlü kalkışta golf geçer.ama bir 10 sn. sonra insignia alır façasını aşşaa.
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bir de kasa olarak küçük ve güç olarak yüksek arabalarla kalkış yapacaksanız ve gaz ayarlamasını iyi yaparım derseniz ESP yi devre dışı bırakın.

Bir arkadaş Sormuş Leon ,Audi ,Golf Tsi ile performans kıyaslaması yokmu diye ben çeşitli zamanlarda bu araçlarla gezindik güç olarak insignia ayarında değiller tek artıları araçların kısa olması makaslarda daha iyi girmeleri ama arkalarından aynı makasa giren bir insignia görünce her halde şaşırıyorlar ve o anda hata yapmaya başlıyorlar ve arkadan önlerindeki insigniayı seyretmeye başlıyorlar sonuçta onlarda güzel araçlar bizim araçta güzel ve bizim araçlarınçıktığı hızlara 250-260 lara çıkamıyorlar bildiğim kadar

keyifli sürüşler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben de değişmem insignia yı 160 lık golf dsg ye.. hiho
        bu arada;
        140 lık golf ve jettaların 0-100 leri insignia dan daha iyi değildi diye hatırlıyorum ve yakıt tüketimlerinin de şimdikilerden yüksek olduğunu duymuştum..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Arkadaşım alsı a3 Turbo, havalar biraz daha düzelince nisan mayıs gibi drag ve roll yapar video koyarım

Yorum

bende listeye haftasonu wv passat 2.0 TDI ekledim bir tane. basın ekspresste sürekli tour modunda ve 5. viteste gittim. hiç vites değiştirmedim. önümüz açılınca dikiz aynasından takip edebildim.
            Renault!!!

Yorum

ee hadi insignia cılar toplananlım bi gece deneyelim artık passatlar c220cdi ler vs vs vs herkez iyi gidiyor masallah

Yorum

c220 cdi biraz iddialı bir yorum olmuş. ben pek o kadar iddialı değilim ama katılırım. en azından sizi arkadan izlemiş olurum.
                Renault!!!

Yorum

Kışlık lastiklerini Çıkartalım gezeriz aslında kış lastikleriylede deneyebiliriz.

Yorum

c220 yazan bi üyemiz vardıda Fatih abi lastiklerin farkeder yazlıkları takalım senin hemen

Yorum

c220 biraz iddialı. saygı göstermek gerek yazan arkadaşa.
                      Renault!!!

Yorum

c220 de bastığımızda kafadan 2 boy olmustu sora hesaplıyamadım haaha

Yorum

onu öne geçti sen mi?
                          Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Bir de kasa olarak küçük ve güç olarak yüksek arabalarla kalkış yapacaksanız ve gaz ayarlamasını iyi yaparım derseniz ESP yi devre dışı bırakın.

Bir arkadaş Sormuş Leon ,Audi ,Golf Tsi ile performans kıyaslaması yokmu diye ben çeşitli zamanlarda bu araçlarla gezindik güç olarak insignia ayarında değiller tek artıları araçların kısa olması makaslarda daha iyi girmeleri ama arkalarından aynı makasa giren bir insignia görünce her halde şaşırıyorlar ve o anda hata yapmaya başlıyorlar ve arkadan önlerindeki insigniayı seyretmeye başlıyorlar sonuçta onlarda güzel araçlar bizim araçta güzel ve bizim araçlarınçıktığı hızlara 250-260 lara çıkamıyorlar bildiğim kadar

keyifli sürüşler.
                            abi şu anlatım uslubuna bayılıyorum: ve bir gün kısmet olursa kullandığın araca binmek istiyorum
                            F30 Sport+

Yorum

Polislerle hız yapmıyorum ihihi

Yorum

Arkadaşlar buradaki yazışmaları dün okudum sonra bi daha. Özellikle FacomX abininkileri. Yani Clubteki en hızlı "Insignialı" Pilot olduğu aşikar.
                                Fakat bu sabah da bunun etkisinde kalmışım ki 3.2 td compact sınıf bir BMW ile kapıştım. 2 viteste red line girdiğimde onu geçmiştim sonra da 3'e attım ve araç arkada kalmıştı. Sonra da baktım ki o da gaza geliyor ama eşimle beraberdim ve vazgeçtim. Yavaşladım ondan sonra da o hala gaza gelmiş vaziyette yanımdan geçti Yani amman buradan okuduğunuz hikaylerden sonra olumsuz davranışlarda da bulunmayın.
                                Okuyan istemeden motive oluyor, sonra kendini pistlerde zannetmeye başlıyor O sebeple ben de bu durumumu sizinle paylaşm istedim.
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X