Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia ve diğer araçlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia ve diğer araçlar...

abi bırak okadarda olsun ya 6 30i diosun gözünü seveyim 120bin euroluk araba
    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

heheheh geçmiş olsun
      F30 Sport+

Yorum

Arabayı Nisan'a kadar peder kullanacak. Maalesef o tarihe kadar ayrı kalacağım 180 hp den

Bu nedenle akşam çıkıp bir Ankara turu atayım dedim. Normalde kapışmayı, sürekli perf kullanmayı çok sevmem ama dediğim sebepten bu akşam şeytana uydum ve kafa gösteren dier araçlarla birçok deneme yaptım. Bunu hiçbir zaman onaylamadığımı şimdiden söyliim ama yılda 1 oluyor işte.

Konusu geçen BMW 3.20i ile 2 ışıkta da kalktık 2 sinde de ben hep önde tamamladım. Daha sonra eskişhir yolunda 5.20D denk geldi onu da gride bıraktım.

Tabii bunda dier arabaların sürücüleri ne kadar tecrübeli onu bilemem ama sonuçlar bu şekilde oldu.

Yorum

320i nin hiç şansı yok zaten fakat bmwnin yeni nesil dizelleri biraz zorlayacaktır.
          [center][center]      

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
            abi bırak okadarda olsun ya 6 30i diosun gözünü seveyim 120bin euroluk araba
            kasası da güzel valla ne yalan söyleyeyim, siyahtı, arkasından bakakaldım

Yorum

hepimizin kalbinde abi zaten o konuyu açma boşwer
              [center][center]      

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen77
                dün havaalanına gidiyordum, yokuş yukarı tırmanırken sağ-sol derken bir baktım arkamdan bir BMW 630 hızla geliyor, gazlamaya devam ama nafile. arkadaş güzelce geldi ve geçti beni
                abi 180 hp dediğinde bir yere kadar haha

konunun tamamını merak eden olursa videonun tamamını atabilirim. ama önce bulmam lazım ihihi
                InsigniaTEAM

Yorum

sağol Çağrı, beni şahin BMW yide Ferrari yaptın ya daha ne diyeyim
                  şaka bir tarafa elbette BMW 630 karşısında ezileceğimi biliyordum ama bu kadar hızlı gelebileceğini hiç tahmin etmedim, gerçekten fantastik bir otomobil...

Yorum

abi tabiki otomobilleri benzetmedim, mesajları okuyunca aklıma geldi paylaşıyım dedim
                    InsigniaTEAM

Yorum

cağrı tamamını yollarmısın çok alemmiş ya
                      [center][center]      

Yorum

abi kusura bakma anca bulabildim ihihi

Özet:

Türkiye'de son dönem genç kısa film yönetmenleri arasında en dikkat çekici isimlerden biri olan Kadir Köymen'in kendi yönetimindeki KKYMN Film Okulu öğrencileri ile birlikte çektiği eğlenceli bir kısa film.

Kadir Köymen'in kendi kaleminden filmin tanıtımı şöyle: ''Türkiye'de otomobil modifiye konusuna eğilmiş ilk film projesi! Kadir Köymen ve öğrencileri çekti, Mustafa Bilgin ve Özgür Keçeci oynadılar!''

Değerlendirme

Kadir Köymen gerçekten yetenekli bir yönetmen. Durmadan çalışıyor,çabalıyor,üretiyor. Üstelik bir film çekip burnu havalarda gezenlere inat bütün tecrübesini,bilgi birikimini,hayallerini..Herşeyini sitesinde paylaşıyor. (Adam bir şeyler sormak isteyen olursa diye telefon numarasını bile yayınlamış sitede.daha ne yapsın?

Eğer kısa filme ilgiliniz varsa ve hala www.kkymn.com adresine uğramamışsanız çok şey kaçırmışsınız demektir. Bizim filmlerimiz kaçmıyor, sonra izlersiniz. KKYMN'nin forum bölümünde öğrenecek ve paylaşacak çok şey var. En güzeli kısa film aşkıyla bir araya gelmiş seçkin bir grup var....

Filmin tamamı

videonun sonundaki çekim hataları da süper

bende bir ara merak salmıştım ama öğrenci durumlarındayken biraz zor oluyor
                        ozamanlardan aklımda kalmıştı bu video,
                        Mehmet abi fazla ilişmemek lazım deyince aklıma geldi, yani kesinlikle Insignia'yı Şahin'e benzetme felan yok ihihi
                        InsigniaTEAM

Yorum

320i nin hiç şansı yok zaten fakat bmwnin yeni nesil dizelleri biraz zorlayacaktır.
                          Geçen cuma günü Yeni kasa Bmw 320d le trafik te zıpladık gerekli sürüş tekniklerini sergiledik ve aynadan bmw yi izledik

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

anlatımın süper abi haha
                            InsigniaTEAM

Yorum

Valla hızlanmada aralarında 6 saliselik bir bmw üstünlüğü gözüküyor. araçta bi yere kadar sürücünün de burda büyük rolü var kendileri araça biraz ağır kaldılar galiba...
                              [center][center]      

Yorum

haha haha

araçta bi yere kadar sürücünün de burda büyük rolü var kendileri araca biraz ağır kaldılar galiba...
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X