benimkide spor mavi bej kadife koltuklar orijinal mercekli xenon örümcek şeklince jantlar alçaltılmış spor şasi manueldi ama sport tuşu vardı benimki süperdi...
Ayıptır sölemesi benim araç trafikteki ilk Insignia turbo lardan. O zaman şu ankinden bile daha az vadı trafikte. İlk adığım gece eşimi ve annemi bir alışveriş merkezinin otoparkında beklerken arabanın gördüğü ilgiden kendimi ferrari de hissetmiştim O zamanlar beni yolda ençok tciz eden diğer ople modelleriydi. Vectra C ler, corsa'lar, astra'lar. Sanırım hepsi gidişini görmek istiyodu.
Demekki çoğu Insignia sahibinde Astra varmış Biz almadan önce Astra ya kıyamadık Vectra C yi, satıp Insignia yı aldık. Astra hala bizde. Ee 180hp lik benzin canavarının yanında 1.3 CDTI kesin lazım
Viraj konusuna gelince gerçkten virajda ve hatta ani şerit değiştirmelerde inanılmaz bir aracımız var.
ya arkadaşlar ben mi arabaya alıştım yoksa arabada bi çekiş düşüklüğümü var anlamıyorum.. araba gidiyor tamam ama ilk zamanlardaki gibi şöyle koltuğa yapıştırmıyor sanki? ne diyorsunuz bunun için?
Yorum