daha yer olsa yazıcaklarmıs
Polisten kacmanın bedeli
Gecen sene ehlıyet ruhsatımı evde unutmusum yakın bır mesafeydı alkol wardı ama cok fazla degıl ,eger dursaydım 2 sene ehlıeyetım gıdıcektı kactım sonuc bu plakaya yuklu mıktar ceza geldı sız sız olun alkollu araba kullanmayın
30 1/b
Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak,karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak
47/1aTrafiği düzenleme ve denetimle görevli Trafik zabıtası veya özel kıyafetli veya işaret taşıyan diğer yetkili kişilerin uyarı ve işaretlerine uymamak.
73
Araçları, kamunu rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca kullanmak, araçlardan birşey atmak veya dökmek, seyir halindeyken telefonla konuşmak
47/1b
Trafik güvenliği ve düzeniyle ilgili olan ve yöantmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak.
Yorum