arkadaşlar hız sabitleyicinin ikaz ışığı neye göre beyaz neye göre yeşil yanıyor bilen var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hız sabitleyici hakkında...
Collapse
X
-
Ynt: hız sabitleyici hakkında...
düğme sadece hazırlık amaçlı yapılmış. düğmeye bastığınızda beyaz ışık yanıyor.
onun yanındaki yuvarlak tuş ile hız artırma veya düşürmeye bastığınızda da hızı sabitliyor ve ışık yeşil oluyor.
eğer daha önceden hafızaya alınmış hızınız varsa, sizde o tuşu aşağıya doğru çevirirseniz arabayı eski sabitlenmiş hızınıza getirir.
eski hız, kontağı kapattığınızda yada hız sabitlemeyi tamamen kapattığınızda sıfırlanır.InsigniaTEAM
Yorum
-
o zaman bir soru daha sevgili çağrı..!
diyelimki 130 ile hızımı sabitledim ve otoyolda gidiyorum. hız sabitleyiciden çıktım ama sonra tekrar devreye sokacağım ama bu sefer 100 ile gitmek istiyorum (kontak kapatılmadı) direksiyonun en solundaki düğmeye basıyorum ama hafızası silinmiyor ve hız sabitleyiciyi (HS) tekrar devreye sokunca araç acayip bir ivmelenme ile 130 çıkıyor ve manuel olarak yavaşlatmak durumunda kalıyorum. hafızayı nasıl silip yeni hızı HS ye gösterebilirim??? saygılar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ohh bee sonunda rahatladım sağol çağrı
Orjinal yazı sahibi: alperen77o zaman bir soru daha sevgili çağrı..!
diyelimki 130 ile hızımı sabitledim ve otoyolda gidiyorum. hız sabitleyiciden çıktım ama sonra tekrar devreye sokacağım ama bu sefer 100 ile gitmek istiyorum (kontak kapatılmadı) direksiyonun en solundaki düğmeye basıyorum ama hafızası silinmiyor ve hız sabitleyiciyi (HS) tekrar devreye sokunca araç acayip bir ivmelenme ile 130 çıkıyor ve manuel olarak yavaşlatmak durumunda kalıyorum. hafızayı nasıl silip yeni hızı HS ye gösterebilirim??? saygılar...
hız sabitleyici sadece kontağı kapatınca sıfırlanıyor. şimdi hatırladım.
başka türlü sıfırlamak mümkün değil, sadece yeni hızı hafızaya alabilirsin.
diğer konu,
dediğin gibi hafızada 130 km varken, 100 km'de sabitlemek için yuvarlak tuşu ne tarafa çevirdin abi?
aşağı çevirirsen eski hafızaya getirir, yukarı çevirirsen o anki hızını hafızaya alması lazım.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri
Orjinal yazı sahibi: alperen77o zaman bir soru daha sevgili çağrı..!
hız sabitleyici sadece kontağı kapatınca sıfırlanıyor. şimdi hatırladım.
başka türlü sıfırlamak mümkün değil, sadece yeni hızı hafızaya alabilirsin.
diğer konu,
dediğin gibi hafızada 130 km varken, 100 km'de sabitlemek için yuvarlak tuşu ne tarafa çevirdin abi?
aşağı çevirirsen eski hafızaya getirir, yukarı çevirirsen o anki hızını hafızaya alması lazım.
Yorum
-
Vectra'da yukarı (+) aşağı (-)'ydi, Insignia'da da böyle
aynı zamanda Vectra'da
yukarı: yeni hafıza
aşağı: eski hafızaya almaydı
ama Insignia'da tersini yapmışlar sanırım.
altta "set", üstte "res" yazıyor. demekki üstteki eski hıza getiriyormuş.
bana diğeri
"set" ve "+"
"res" ve "-" daha mantıklı geliyor. keşke Insignia'da da öyle yapsalarmış.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum