Arkadaşlar bu tampon ve jantlar olduktan sonra bütün insignialar süper gözüküyor bir tanede teknik griye bakalım ömür hocam değişiklik yapma zamano geldi benim için 2 yılımı doldurdum ben
Valla insignia ne renk olur tartışılır ama OPC kaplan dişi %100 Beyaz olur arabanın hatlarını tamponlarını siyah kapatıyor gercek Opc zaten bu koltuklar ön kadren paneli ve brembodan dolayı ayırt edilebiliyor...
Insignia dediğin beyaz olur/siyah olur muhabbetlerine hiç girmedim ama OPC dedi mi Arden Blue'nun üstüne tanımam urock
Valla insignia ne renk olur tartışılır ama OPC kaplan dişi %100 Beyaz olur arabanın hatlarını tamponlarını siyah kapatıyor gercek Opc zaten bu koltuklar ön kadren paneli ve brembodan dolayı ayırt edilebiliyor...
Insignia dediğin beyaz olur/siyah olur muhabbetlerine hiç girmedim ama OPC dedi mi Arden Blue'nun üstüne tanımam urock
Çağrı sende amma gelenekcisin arden mavi mi kaldı kardeşim ya ya siyah olacaksın ya beyaz yok bunun ortası!!!
En büyük Beşiktaş
Dikkat ettim de OPC'nin sadece ön balatalar Brembo. Arka balatalar normal. Bence arka balatalar da Brembo olmalıydı. Bu konuda bir fikri olan var mı? Ayrıca ''Arden Blue'' ile bildiğimiz parlament mavi(koyu) birbirleriyle aynı mı yoksa Arden Blue diğerine göre biraz daha açık bir renk mi?
Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.
Dikkat ettim de OPC'nin sadece ön balatalar Brembo. Arka balatalar normal. Bence arka balatalar da Brembo olmalıydı. Bu konuda bir fikri olan var mı? Ayrıca ''Arden Blue'' ile bildiğimiz parlament mavi(koyu) birbirleriyle aynı mı yoksa Arden Blue diğerine göre biraz daha açık bir renk mi?
Sadece önlere brembo sistem yapılmış arkalar normal bizim araclarda kullandığımız sisteme sahip,arden blue parlament maviden çok daha acık ve simli...
opc olsunda renksiz olsun arkadaşlar su asalete su çizgilere bak yaaa süper bence doğana şahine tak bu tanponlarla jantları onda bile güzel durur al sana opc görünümlü şahin nasılll olur ama ihihi ihihi ihihi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum