Siyah OPC resimlerine rastladım internette. Jantlarla filan fena olmamış gibi sanki ne dersiniz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Siyah OPC
Collapse
X
-
Ynt: Siyah OPC
Arkadaşlar bu tampon ve jantlar olduktan sonra bütün insignialar süper gözüküyor bir tanede teknik griye bakalım ömür hocam değişiklik yapma zamano geldi benim için 2 yılımı doldurdum ben
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXArkadaşlar bu tampon ve jantlar olduktan sonra bütün insignialar süper gözüküyor bir tanede teknik griye bakalım ömür hocam değişiklik yapma zamano geldi benim için 2 yılımı doldurdum ben2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffValla insignia ne renk olur tartışılır ama OPC kaplan dişi %100 Beyaz olur arabanın hatlarını tamponlarını siyah kapatıyor gercek Opc zaten bu koltuklar ön kadren paneli ve brembodan dolayı ayırt edilebiliyor...
bencede OPC beyaza daha güzel olmuş siyahda garip belli değil OPC oldugu karışık kuruşuk duruyor hatlar belli değil2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffValla insignia ne renk olur tartışılır ama OPC kaplan dişi %100 Beyaz olur arabanın hatlarını tamponlarını siyah kapatıyor gercek Opc zaten bu koltuklar ön kadren paneli ve brembodan dolayı ayırt edilebiliyor...
Ama beyaz gerçekten farklı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffValla insignia ne renk olur tartışılır ama OPC kaplan dişi %100 Beyaz olur arabanın hatlarını tamponlarını siyah kapatıyor gercek Opc zaten bu koltuklar ön kadren paneli ve brembodan dolayı ayırt edilebiliyor...
bencede OPC beyaza daha güzel olmuş siyahda garip belli değil OPC oldugu karışık kuruşuk duruyor hatlar belli değil
Yorum
Yorum