Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siyah OPC

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Siyah OPC

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Arkadaşlar bu tampon ve jantlar olduktan sonra bütün insignialar süper gözüküyor bir tanede teknik griye bakalım ömür hocam değişiklik yapma zamano geldi benim için 2 yılımı doldurdum ben
    Fatih abi yoksa sende mi çakma OPC ci olacan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Valla insignia ne renk olur tartışılır ama OPC kaplan dişi %100 Beyaz olur arabanın hatlarını tamponlarını siyah kapatıyor gercek Opc zaten bu koltuklar ön kadren paneli ve brembodan dolayı ayırt edilebiliyor...
      Insignia dediğin beyaz olur/siyah olur muhabbetlerine hiç girmedim ama OPC dedi mi Arden Blue'nun üstüne tanımam urock
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Valla insignia ne renk olur tartışılır ama OPC kaplan dişi %100 Beyaz olur arabanın hatlarını tamponlarını siyah kapatıyor gercek Opc zaten bu koltuklar ön kadren paneli ve brembodan dolayı ayırt edilebiliyor...
        Insignia dediğin beyaz olur/siyah olur muhabbetlerine hiç girmedim ama OPC dedi mi Arden Blue'nun üstüne tanımam urock
        Çağrı sende amma gelenekcisin arden mavi mi kaldı kardeşim ya ya siyah olacaksın ya beyaz yok bunun ortası!!!
        En büyük Beşiktaş

Yorum

Arden'in geleceğini Astra belirleyecek bence, Opel tutar da Astra OPC'ninde lansman rengini sıradan bi renk yaparsa Arden Blau unutulur gider
          InsigniaTEAM

Yorum

Dikkat ettim de OPC'nin sadece ön balatalar Brembo. Arka balatalar normal. Bence arka balatalar da Brembo olmalıydı. Bu konuda bir fikri olan var mı? Ayrıca ''Arden Blue'' ile bildiğimiz parlament mavi(koyu) birbirleriyle aynı mı yoksa Arden Blue diğerine göre biraz daha açık bir renk mi?
            Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emrah ÖZÇELİK
              Dikkat ettim de OPC'nin sadece ön balatalar Brembo. Arka balatalar normal. Bence arka balatalar da Brembo olmalıydı. Bu konuda bir fikri olan var mı? Ayrıca ''Arden Blue'' ile bildiğimiz parlament mavi(koyu) birbirleriyle aynı mı yoksa Arden Blue diğerine göre biraz daha açık bir renk mi?
              Sadece önlere brembo sistem yapılmış arkalar normal bizim araclarda kullandığımız sisteme sahip,arden blue parlament maviden çok daha acık ve simli...

Yorum

Insignia dediğin siyah olur da OPC ye beyaz da siyah da gidiyor lafım yok
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

opc olsunda renksiz olsun arkadaşlar su asalete su çizgilere bak yaaa süper bence doğana şahine tak bu tanponlarla jantları onda bile güzel durur al sana opc görünümlü şahin nasılll olur ama ihihi ihihi ihihi ihihi
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

cosmo olsun benim olsun yeter
                    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Emre'nin arabasını canlı gözle görmüş olmasam bende "opc dediğin siyah olur" culardan olurdum herhalde . Ama mdn tiger bir başka
                      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                        Emre'nin arabasını canlı gözle görmüş olmasam bende "opc dediğin siyah olur" culardan olurdum herhalde . Ama mdn tiger bir başka
                        Eyvallah kardeşim

Yorum

bu opc tampon setınde ön panjur illa bu arabadaki gibimi ,? birde 18 lık opc jantlar cokmu sırıtırkı
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

OPC de Arden bence

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                            35GB5825  A Rh+

Yorum

opc olsun stoc insignialarımız olsun beyaz gidiyor ne derseniz diin siyah hiç gitmemiş...

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

harika ya .d
                                Beyaz tutkudur.

Yorum

İşleniyor...
                                X