Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia. Bugüne kadar yarattığımız en iyi otomobil... (Reklam)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia. Bugüne kadar yarattığımız en iyi otomobil... (Reklam)

Ben yeni Opelciyim ama iyi bir araba meraklısıyım Çağrı
    Sondaki şarkı tabiki Eric Clapton'ın LAYLA şarkısı...Opel'in şarkısı olan lanse edilmişti zamanında..Yıl 2001 olabilir sanırım
    Ödülüm nedir? :P
    1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

yok abi daha öncesinin ihihi 90'larda tam yılını bilmiyorumda Vectra A kasanın reklamında da kullanmışlardı. efsane 4x4 2.0 Turbo urock

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

buda Insignia reklamının Türkçesi

InsigniaTEAM

Yorum

Raklamı daha bugün izleyebildim çok güzel reklam olmasına karşın o slogan kesinlikle yaptığımız olması gerekiyomuş afişlere ve reklama da yarattığımız ibaresi olduğuna gire bi yanlış ceviri durumu yok sanırım,Yaratmak Allaha Mahsustur bu slogan burda yırtılır...

Yorum

Bu reklamda en çok NTV de çıkıyor Opc konusunda test sürüşüne 0-100 programına çıkartmak la beraber aralarında bi anlaşma olmuş olabilir gibi geliyor bana...

Yorum

yada ntv diğer kanallara göre fiyatı daha uygundur izlenme oranından dolayı
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              yada ntv diğer kanallara göre fiyatı daha uygundur izlenme oranından dolayı
              Ntv baya iyi bir haber kanalı reyting oranlarına göre yüksektir muhakkak bence programla alakalı veyatta kullanıcı kesimi hitap politikalrından biri olabilir...

Yorum

İşleniyor...
              X