"Takım ruhu" deyince Insignia Team uyelerinde ne gibi anlamlar oluşuyor onu da merak ediyorum.
Kara dumancılar, Kara insigniacılar, Biyaz insigniacılar.......
Her biri buna bir açıklık getirsin...
Abi bizim amacımız gırgır şamata.Kesinlikle bir bölünme, ayrılma değil.Takım ruhu her daim içimizde..
"Takım ruhu" deyince Insignia Team uyelerinde ne gibi anlamlar oluşuyor onu da merak ediyorum.
Kara dumancılar, Kara insigniacılar, Biyaz insigniacılar.......
Her biri buna bir açıklık getirsin...
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Ya kardeşim nerden çıktı bu muhabbet yok siyah insigniacılar yok beyaz insigniacılar. Yani burda tartışılacak bir şey yok araç temiz ise detailing yapılacak ise ve opc body kit yoksa tabii ki siyah, ama araç pis ise veya araçta opc body kit var ise tabiiki beyaz. Ama burda tartışılamayacak bir şey var ( şimdi burda bir polemik daha açıyorum affınızaa sığınarak) insignia ya siyah y beyaz olur.saygılar sevgiler
Bunda merak edilecek polemik yaratılacak bi durum yok,bizler takım ruhunun nedemek olduğunu da gayet iyi biliyoruz.Burda bölünme vs. söz konusu değildir. Saygılar....
Ömür hocam benim aracın resimlerini o kadar güzel cekmissinki baktikca gaza geliyorum.İnsignia Beyazdır... Montoya'nin kulakları çınlasın.Bu arada bu muhabbeti sen çıkarmştın degilmi? Resimler için tekrar teşekkürler.
Arkadaşlar beyaz insigniacılar derneğimizin vakti geldi artık.Beyaz insignia sahiplerini ve resimlerini bu konu altında paylaşabiliriz..
Sloganımız İnsignia dediğin BEYAZ olur cool
Ömür hocam benim aracın resimlerini o kadar güzel cekmissinki baktikca gaza geliyorum.İnsignia Beyazdır... Montoya'nin kulakları çınlasın.Bu arada bu muhabbeti sen çıkarmştın degilmi? Resimler için tekrar teşekkürler.
Oo murat baskan imza harika olmuş . imza yapılır ya da wallpaper olarak kullanılır diye çekmiştim fotoları amaca ulasmisiz
Yorum