Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyaz insigniacılar derneği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Beyaz insigniacılar derneği

Ben esas sana kendi adıma teşekkür ederim seni tanıdığım için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
      Ben esas sana kendi adıma teşekkür ederim seni tanıdığım için
      Kardeşimsin Nuri eyvAllah...

Yorum

Herzaman kardesim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan53
          Murat abi forever beyaz insignia altında bi logo çalışılması yapılabilir... Cemil abi yardımına ihtiyacımız var...
          Düşünüyorum....... vallahi şaşırdım, yakında gri, kırmızı vb. offff alala

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
            Orjinal yazı sahibi: Hakan53
            Murat abi forever beyaz insignia altında bi logo çalışılması yapılabilir... Cemil abi yardımına ihtiyacımız var...
            Düşünüyorum....... vallahi şaşırdım, yakında gri, kırmızı vb. offff alala
            Sorun yok abimm sen bilirsin isiniii

Yorum

Emre kardeşim, düşünce ve önerilerini çok güzel açıklamış.
              Bu konuda kendisini desteklediğimi belirtmek isterim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                Emre kardeşim, düşünce ve önerilerini çok güzel açıklamış.
                Bu konuda kendisini desteklediğimi belirtmek isterim...
                Teşekkür ederim Cemil abim
                saygılar

Yorum

Günceldir...

Yorum

ne o hayırdır satış filanmı var 2 mesaja bir alttan iteklemeyle günceldir çabaları yemeyiz böyle ucuz numaraları
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                      ne o hayırdır satış filanmı var 2 mesaja bir alttan iteklemeyle günceldir çabaları yemeyiz böyle ucuz numaraları
                      haha haha Rekabet ömür hocam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        Büyük Camiaların alt yapıları vardır alt yapılarında farklı şubeleri farklı kolları vardır bunlar birbütünün parcasıdır nasıl bir spor camiasının voleybol,basketbol,futbol vs. takımları varsa ve bune şekilde aktivitesini sürdürüyor olursa olsun diğer kollarla aynı rengi taşıyordur ve aynı amaç uğrunda hareket ediyordur bu clubün birliği bütünlüğü adına,
                        İnsigniateam Camiasınında,insanların birlik bütünlüğünü pekiştirecek bir otomobil sitesinden ziyade şakalaşmaların hoş görünün eylencenin dozunda birbirine takılmanın tatlı rekabetlerin olabileceği bir oluşumun parcası olmak ve bununla beraber gönlünün istediğince birliği bütünlüğü bozmadan yapılabilen her türlü konu bu camianın bi parcasıdır...

Sürüden ayrılanı kurt kapar deyimi burda yanlış kullanılmış bir atasözümüz olması ile birlikte
                        burdaki konu yeni bir sitenin oluşum haberi dğil farklıbir camia sinyali değil iken bu şekilde sitemkar ve hoşgörürüzce yorumları şaşkınlıkla okudum,

Sürüden ayrılanı kurtlar kapar ama sürüden ayrılanlar sürünün bütünü ise o bütün kurtları kapar,

Bu site hepimizin tekil bir kişinin yada bir kaç kişiye mal edilebilecek bir oluşumda değil burda bir bütün var ve bu bütünü burdaki bütün üyeler oluşturuyor,
                        Siteyle ilgili,ilgilenen özveriyle birşeyler vermeye çalışan insanları kırmadan bu siteden uzaklaştırmadan düzgün belirlenmiş politiklarla kişisel egoları ve kişisel sorunları siteye yansıtmadan birlik bütünlüğümüzü koruyabiliriz...

Hepinize Teşekkür ediyorum,

Not : Bu camianın Futbol takımıda Beyaz insignialardır en çok reklamı yapan en çok dikkati ceken klüp en iyi olandır bu durumdada biz Futbol klübü oluyoruz

Siyahla beyazın uyumu bizim ruhumuzda var Siyahta benim Beyazda benim ikisindende diğer renklerdende vazgecmeyiz
                        2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                          Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          Büyük Camiaların alt yapıları vardır alt yapılarında farklı şubeleri farklı kolları vardır bunlar birbütünün parcasıdır nasıl bir spor camiasının voleybol,basketbol,futbol vs. takımları varsa ve bune şekilde aktivitesini sürdürüyor olursa olsun diğer kollarla aynı rengi taşıyordur ve aynı amaç uğrunda hareket ediyordur bu clubün birliği bütünlüğü adına,
                          İnsigniateam Camiasınında,insanların birlik bütünlüğünü pekiştirecek bir otomobil sitesinden ziyade şakalaşmaların hoş görünün eylencenin dozunda birbirine takılmanın tatlı rekabetlerin olabileceği bir oluşumun parcası olmak ve bununla beraber gönlünün istediğince birliği bütünlüğü bozmadan yapılabilen her türlü konu bu camianın bi parcasıdır...

Sürüden ayrılanı kurt kapar deyimi burda yanlış kullanılmış bir atasözümüz olması ile birlikte
                          burdaki konu yeni bir sitenin oluşum haberi dğil farklıbir camia sinyali değil iken bu şekilde sitemkar ve hoşgörürüzce yorumları şaşkınlıkla okudum,

Sürüden ayrılanı kurtlar kapar ama sürüden ayrılanlar sürünün bütünü ise o bütün kurtları kapar,

Bu site hepimizin tekil bir kişinin yada bir kaç kişiye mal edilebilecek bir oluşumda değil burda bir bütün var ve bu bütünü burdaki bütün üyeler oluşturuyor,
                          Siteyle ilgili,ilgilenen özveriyle birşeyler vermeye çalışan insanları kırmadan bu siteden uzaklaştırmadan düzgün belirlenmiş politiklarla kişisel egoları ve kişisel sorunları siteye yansıtmadan birlik bütünlüğümüzü koruyabiliriz...

Hepinize Teşekkür ediyorum,

Not : Bu camianın Futbol takımıda Beyaz insignialardır en çok reklamı yapan en çok dikkati ceken klüp en iyi olandır bu durumdada biz Futbol klübü oluyoruz

Siyahla beyazın uyumu bizim ruhumuzda var Siyahta benim Beyazda benim ikisindende diğer renklerdende vazgecmeyiz
                          Teşekkür ederim abim...

Yorum

siyahta güzeldir ama en güzeli beyaz, çünkü filmli camlar ve sunroofla olur siyah-beyaz

teknik giri bence biraz ağır kaçıyor Insignia'nın dinanizmini kaçırıyor en azından ben böyle düşünüyorum ihihi

arabayı alırken ilk önceliğim beyaz olmasıydı, ilanlarda sadece beyazı arattım
                            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

beyaz guzeldır guzel sahıplerıde esmerse ozamn beyaz dahada gzeldır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DogukanYILDIZ
                                beyaz guzeldır guzel sahıplerıde esmerse ozamn beyaz dahada gzeldır
                                aynen kardeşim söylediğin gibi beyaz insigniadan esmer insignacı inince daha bi güzel
                                gerçi ben araç bakımı konusunda sen kadar iyi değilim, çok çabuk kirleniyor saolsun kuşlar ve sinekler.. wsh angry angry
                                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                                X