Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anket

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Anket

Yuksek lısans odevım ıcın anket hazırladım.Eğer bır dakıkanızı ayırıp cevaplayabılırsenız cok memnun olurum Smiley

Sonunada Tolga Özbey dıye yazarsanız tamamdır

Notnket Facebook ve Twıtter uzerınedır

Kişisel gizliliğiniz üzerine bir not
    Bu anket anonimdir.
    Özellikle bu amaçla bir soru sorulmadıysa, anket yanıtlarınızın kayıtları kimliğinizle ilgili bir bilgi içermez. Bu ankete erişmek için bir pin kodu kullandıysanız, bu belirleyici pin kodunun yanıtlarınız ile ilişkilendirmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Pin kodları ayrı bir veri tabanında tutulur ve yalnızca anketi tamamladığınızda ya da yapmaktan vazgeçtiğinizde güncellenir. Anket yanıtları ile pin kodlarını ilişkilendirmenin bir yolu yoktur.

Ynt: Anket

twitter kullanmadığım için yardımcı olamıyorum ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

valla tolgacım gözlerim agrıdı ama olsuun senin için doldurdum :-)
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçtiğimiz günlerde ben de araştırma ödevimle ilgili bir sıkıntı yaşamıştım. Sizin de aynısını yaşamamanız için anketi doldurdum

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

cok teskr edyrm ılgılenen arkadaslara

Yorum

Doldur doldur bitmedi valla
            ama düşüncemi burdanda net bi şekilde yazayım facebook gibi sitelerin sadece insanları asosyal hale getirdiğini düşünüyorum ve kullanıcılarının %70 inin genele cevresinde zor ilişki kuran zor arkadaşlık edinen insanlar olduğunu düşünüyorum...
            toplumları yozlaştırmanın birbirinden koparmanın birbirine kenetlenmenin önüne gecmek için en büyük silah olduğunu düşünüyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Doldur doldur bitmedi valla
              ama düşüncemi burdanda net bi şekilde yazayım facebook gibi sitelerin sadece insanları asosyal hale getirdiğini düşünüyorum ve kullanıcılarının %70 inin genele cevresinde zor ilişki kuran zor arkadaşlık edinen insanlar olduğunu düşünüyorum...
              toplumları yozlaştırmanın birbirinden koparmanın birbirine kenetlenmenin önüne gecmek için en büyük silah olduğunu düşünüyorum...
              aynen katılıyorum bende ınternette cok bos zaman harcıyoruz valla yazık

Yorum

İşleniyor...
              X