Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Plaka

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Plaka

bencede chn ye 100 tl baya iyi yoksa bi sıfır eksikmi yazdınız
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

100 lira bedava bence, ben bi ara "hsn" plaka baktırdım, kadıköy de 1 tane boş buldular ama 5000 lira diyince vazgeçmiştim bu sevdadan

Yorum

aynen yazdığım rakam doğru, şimdiki istenen fiyatları okuyunca şaşırdım walla.Alırkende hiç uğraşmamıştım

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cihan
          aynen yazdığım rakam doğru, şimdiki istenen fiyatları okuyunca şaşırdım walla.Alırkende hiç uğraşmamıştım
          sizin plaka işini yapan arkadaşın telefonunu alabilirmiyim çok uygunmuş fiyat bende yaptırayım hemen.

Yorum

Valla 2005 ve 2010 yıllarında KUL plaka aldık ikisine de birşey vermedik.Boş plaka vardı onları istedik verdiler.Tabi sizin durum biraz farklı 2-3 ay o plakayı ayırtmak nasıl olur bilemiyorum
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

plaka sitede bosa dustukce girip ayırttırıorum böle böle 3 ay gecirebilirmiyim bilmıorum sınavlarım var bi nefes alsam direk gitcem emniyete zaten su an plakayı kapatmıs durumdayım

Yorum

Ben S 100, SK 111 gibi düzgün bi şey istiyordum.150 - 200 lira bağışı var dediler.Muameleciye vekalet vermiştik gitti normal sıradan rezil bi plaka aldı geldi.Aracı gören düzgün bi plaka niye almadın diyor.. :@

Yorum

benim plakayı arabayı aldığım satıcı halletmişti 3yıl önce fln.Ben karışmamıştım yani
                  Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Orjinal yazı sahibi: Cihan
                  sizin plaka işini yapan arkadaşın telefonunu alabilirmiyim çok uygunmuş fiyat bende yaptırayım hemen.

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

İşleniyor...
                  X