Arkadaşlar ben nasip olursa aracıma 06 let ... plaka istiorum. Bugun emniyetin sitesinde bi tane 06 let 54 plaka buldum ki 54 sakaryanın kodu ve sakarya doumluyum. Lakin söle bi sorunum var benim aracımın gelmesine en az 2 3 ay gibi bi sure var (cunku ozel sipraiş olcak) emniyetten ise plakalar 1 gun ayırtılabilior. Bu durumda benim o plakayı alabilmem için yapabilcegim bişey varmıdır ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Plaka
Collapse
X
-
Ynt: Plaka
bende özel plaka aldım her harfler değişik bağış isteniyor adın cem se cm plakaya bin binbeşlyüz lira bağış istiyorlar bjk istiyorsan 3 4 bin istiyorlar ama 15 20 günden fazla bekletmezler plakayı
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Ynt: Plaka
Emniyetdeki arkadaşlar bu kadar paracı olmuyolar ya çok özel plakalar için eskişehirde ben plakayı buldum ne iş yapıyorsun diye sordular elektronik işiyle meşgulüm dedim bir yazıcı ihtiyacımız var dediler ucuz bir yazıcıyla bagladık eskişehir de en pahalı plakar ES plakalr boşda plakada yok zaten ES plakaların hepsi özel adamlarda ama benim plakam en havalı2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
Yorum