InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ynt: Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK - ATATÜRK Köşemiz
yokluğunu her geçen gün kat kat hissetmeye başladığımız şu günlerde gerçekten güzel bir paylaşım olmuş. ellerinize sağlık.
Cumhuriyetimiz Atatürk'le anlamlıdır...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Ynt: Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK - ATATÜRK Köşemiz
Nurettin kardesim ben de simdi fark ettim....inanilmaz guzel ve ozel bir muhabbet....Einstein bile Ataturkumuzun bilime ilime v insanliga verdigi o ozel onemin farkindamis ki Atamizdan yardim istemis.....Atam sen gercekten cok degerli ve cok ozel bir insandin.bdegerini bilmeyener ölmus olmana ragmn sana laf soyleyenler iftira atanlar utansin....
Yorum